- Adım
- Okyay
- Cihazım
- Mi 11 ULTRA
- Konular
- 1
bir haftalık hyperos - MiuiTN - Elite rom deneyimlerim ... önce hyperos dev 22.22 port romu kurdum 2 gün kullanabildim iki sorun var biri akıllı saat samsung watch 6 pro tanıtamadım diğeri android auto çalışmadı .. hız ve tepkisellik çok iyi tabi 120 hrz ağırlıklı kullanım default geliyor zaman zaman 60 kapalı ekranda 30 a düşüyor buna rağmen pil kullanımı eu romdan bile iyiydi gece ultra pil tasarrufu ile yatıp sabah açınca pil yüzdesi hiç azalmıyor çok başarılı arka plan hizmetleri kontrolü ...ikinci rom Tn rom ondaki sıkıntıda aynı saat ve aundroid auto ... hız ve pil eu romdan daha iyi .. temalar ve ekstra simgeler var bolca yanlız eu rom ile alınan yedek geri yükleme ile yüklenmesine rağmen bir çok uygulama çalışmadı tekrar kurmak zorunda kaldım xiomi yedekleme de sınıfta kaldı aynı şey elite rom da da başıma geldi tüm uygulamaları tekrar kurmak işkence gibiydi ... elite rom 14.0.11 son güncel ücretsiz olan .. bunda saat - android auto sıkıntısız kuruldu .. tepki hızı eu romdan daha iyi 60 htz olmasına rağmen ...pil hyper os gibi arka plan hizmetleri iyi kontrol edilmiş onda da geceden sabaha hiç pil kaybı yok ..eu romda ultra pil de bile 3-5 mutlaka azalıyordu kullandığım versiyon eu 14.05 ...