- Adım
- Okyay
- Cihazım
- Mi 11 ULTRA
- Konular
- 1
bir  haftalık  hyperos - MiuiTN - Elite rom  deneyimlerim ... önce hyperos dev 22.22 port  romu  kurdum 2 gün kullanabildim  iki  sorun var  biri  akıllı saat  samsung watch 6 pro tanıtamadım  diğeri  android  auto  çalışmadı  .. hız  ve  tepkisellik  çok  iyi tabi  120  hrz  ağırlıklı  kullanım default  geliyor  zaman zaman 60  kapalı  ekranda 30 a  düşüyor  buna  rağmen  pil  kullanımı  eu  romdan  bile  iyiydi  gece  ultra pil  tasarrufu  ile  yatıp sabah  açınca  pil  yüzdesi  hiç  azalmıyor çok  başarılı  arka plan  hizmetleri  kontrolü ...ikinci  rom  Tn  rom  ondaki  sıkıntıda  aynı  saat ve  aundroid  auto ...  hız  ve  pil  eu  romdan  daha  iyi  .. temalar  ve  ekstra  simgeler  var  bolca  yanlız  eu rom  ile  alınan  yedek  geri  yükleme  ile  yüklenmesine  rağmen  bir çok  uygulama  çalışmadı  tekrar  kurmak  zorunda  kaldım xiomi yedekleme de  sınıfta  kaldı aynı  şey  elite  rom da da  başıma  geldi  tüm  uygulamaları  tekrar  kurmak  işkence  gibiydi ... elite  rom  14.0.11  son  güncel  ücretsiz  olan .. bunda  saat  - android auto  sıkıntısız  kuruldu .. tepki hızı  eu romdan  daha  iyi 60 htz  olmasına  rağmen ...pil   hyper os  gibi arka plan  hizmetleri  iyi kontrol  edilmiş  onda da geceden  sabaha  hiç  pil  kaybı  yok ..eu  romda  ultra pil de  bile  3-5  mutlaka  azalıyordu  kullandığım  versiyon  eu 14.05 ...