Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam akşam eu 8.8.2 indirmeye bıraktım bilgisayarı. Simdi onu kurdum. Keşke biraz daha önce yazsaydım buraya, onu denemiş olurdum. Epic rom galeride video editleme kısmında müzikli filtreler var 3 tane. Çok hoşuma gitti. 8.4.24 kurmuştum en son. Wifi kopma sorunu oldu. Wifi çok yavaştı. 4 wipe yapıp kurmuştum. Acaba format data da yapmak lazım mı? Ondan mı sorun? En son sürüm iyi mi epic? Sorun var mı?
Hocam temiz kurulum yaparak deneyin son sürüm de bir sıkıntı yoktu. Ama MIUI10 deneyimi yaşamak isterseniz verdiğim linke bakabilirsiniz. Rom da şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Hocam temiz kurulum yaparak deneyin son sürüm de bir sıkıntı yoktu. Ama MIUI10 deneyimi yaşamak isterseniz verdiğim linke bakabilirsiniz. Rom da şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Hocam dediğim gibi eu kurdum şu an. 10 deneyimine bunda bakayım. Fakat dediğim gibi epic daha iyi geliyor bana. Özellikle çok müzik dinliyorum. Ses özelliği daha iyi. Ayrıca galeri video edit kısmı daha iyi. Son klavyesi de çok iyiydi. Epic rom en son sürüm hala bu konuda ki değil mi? Son sürümde batarya kullanımı nasıl, büyük sorun var mı? Beğenmezsem bir de epic son sürümü kurayım. Teşekkürler cevaplar için.

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam dediğim gibi eu kurdum şu an. 10 deneyimine bunda bakayım. Fakat dediğim gibi epic daha iyi geliyor bana. Özellikle çok müzik dinliyorum. Ses özelliği daha iyi. Ayrıca galeri video edit kısmı daha iyi. Son klavyesi de çok iyiydi. Epic rom en son sürüm hala bu konuda ki değil mi? Son sürümde batarya kullanımı nasıl, büyük sorun var mı? Beğenmezsem bir de epic son sürümü kurayım. Teşekkürler cevaplar için.
Hocam son sürüm bu aynen. Batarya konusunda tatmin eder sıkıntı yok.

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Selamun aleykum ottoman hocam gözlerimiz yolda kaldı terimi gerçekleşti hocam bu Eric rom nezaman bizim de yüzümüzü güldürecek haberiniz var mı son durum dan
Aleyküm Selam hocam geliştirici Josema93 Mıuı 10 tam oturmasını bekliyordu. Elim ayı gibi demişti ama bir daha sorup tekrar bilgi paylaşımı yaparım hocam.

hayro56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Aleyküm Selam hocam geliştirici Josema93 Mıuı 10 tam oturmasını bekliyordu. Elim ayı gibi demişti ama bir daha sorup tekrar bilgi paylaşımı yaparım hocam.
Tşkler hocam şimdiden hayırlı bayramlar güzel haberler dileklerimle

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Diğer sürümler gibi xposed destekli mi?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Diğer sürümler gibi xposed destekli mi?
Hocam xposed kullanmadım şu an farklı romda olduğum için bilemiyorum. Siz deneyip kullanmak isteyen arkadaşlarada bilgi verirseniz memnun olurum :)

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Üstad miui 10 epic rom mi 6 için buldum stabil herhalde ama kaynak bulamadım. Vietnam forumunda gördüm.

Üst Alt