MIUI TR tabanlı ilk mesajda yazıyor hocam. Google camera denedim. NS bildirim geldiği zaman hızlı cevap forum içerisinde bir çok yerde göreceksiniz. Şu ana kadar rom ile ilgili bir sıkıntı yok hocam tercih sizin.Hocam bu rom şimdi miui tr tabanlı mı ?
Bide ben epic rom'un 7.1.1 versiyonunu kullanıyorum geçecek kadar çok yenilik var mı?
Google camera da sıkıntı çıkarıyormu ?
Bide ns olayı nedir tam olarak anlayamadım. Açıklar mısınız ?
Miui tr tabanlı3 parti tema hatası devam ediyor
Tamamdır hocam akşam işten eve geçince ilk iş yüklemek olacak.MIUI TR tabanlı ilk mesajda yazıyor hocam. Google camera denedim. NS bildirim geldiği zaman hızlı cevap forum içerisinde bir çok yerde göreceksiniz. Şu ana kadar rom ile ilgili bir sıkıntı yok hocam tercih sizin.![]()
İnşallah hocam temennimiz o yöndeTamamdır hocam akşam işten eve geçince ilk iş yüklemek olacak.
Kendi milletimizin yaptığı romun temel esas alınmasıda çok hoşuma gitti umarım böyle devam eder![]()
Miuipro roma geri döndüm hocam hiç denemedim tema editörüTheme Editor ile dener misiniz hocam.
Hocam yeni link ekledim sabah SS ler eski romdan sanırım ondan öyle görünüyor.Ottoman hocam merhaba rom 8.4.24 diye yükledim ancak 8.4.8 yüklendi. Birde ekran resimleri sizin paylaştıklarınız gibi değil muhtemelen tema kullanılmış olabilir ancak açıklamada bahsedilen uygulamalarin bazıları yok sanırım...
İnşallah hocam temennimiz o yönde![]()