Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

aRiSe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7
Onun yaptığı romdan daha güzel olacak diye düşünüyorum double top kesin olacak umarım yapabilirim mido için çok uğraştım cihaz elimde olmasına rağmen bakalım cihaz olmadan yapabilecekmiyim....

EpicRom Developer Team
8.4.28 de baya fix yayınlanmış ama yine de siz bilirsiniz.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
8.4.28 bana göre çöp rom yayından kaldırıldı tekrar yayınlandı falan filan derken en uygun olanı bir önceki sürüm, zaten hep aynı rom kayda değer bir değişiklik yok maalesef....
8.4.28 de baya fix yayınlanmış ama yine de siz bilirsiniz.

EpicRom Developer Team

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Onun yaptığı romdan daha güzel olacak diye düşünüyorum double top kesin olacak umarım yapabilirim mido için çok uğraştım cihaz elimde olmasına rağmen bakalım cihaz olmadan yapabilecekmiyim....

EpicRom Developer Team
Hocam Siz emredin, ben cihazı hemen size getireyim

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Merhabalar, bir öneride bulunmak istiyorum. Greeshan diye bir Rus geliştirici var. Onun hazırladığı romda 2 güzel özellik var biri, wifi-mobil ağ dönüşümü ayarları diğeri ana ekran (çift tıklama ile ekran kapatma gibi). Eğer izin verirse bu özellikleri epic roma entegre ederseniz uzun yıllar kullanılacak bir rom olacağını düşünüyorum.
Affınıza sığınarak, WiFi Mobil Ağ dönüşümü ayarları ne işe yarıyor tam olarak, bir de görsel atarsanız, sevinirim

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Affınıza sığınarak, WiFi Mobil Ağ dönüşümü ayarları ne işe yarıyor tam olarak, bir de görsel atarsanız, sevinirim

Size şöyle anlatayım. Eğer bir Wifi ağına bağlanırsanız, mobil ağ kendini 2G ağına geçiriyor. Wifeden koparsanız ve mobil internetin açık konumda ise 4G ye geçip internete bağlanıyor. Yani kısaca eğer bir Wifi ağına bağlı isek veya mobil internet kapalı ise 2G ağına geçiriyor.
Bunun faydası eğer kontörlü paketiniz var ise, paketiniz bittiğinde mobil internetin kapalı olsa bile paralarınızın düştüğünü görürsünüz. Bunu engellemenin tek yolu telefonu 2G ağına almaktır. Ayrıca 2G ağında diğerlerine göre daha az pil tüketilir.
Bu da ayarlar kısmı:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

aRiSe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7
Size şöyle anlatayım. Eğer bir Wifi ağına bağlanırsanız, mobil ağ kendini 2G ağına geçiriyor. Wifeden koparsanız ve mobil internetin açık konumda ise 4G ye geçip internete bağlanıyor. Yani kısaca eğer bir Wifi ağına bağlı isek veya mobil internet kapalı ise 2G ağına geçiriyor.
Bunun faydası eğer kontörlü paketiniz var ise, paketiniz bittiğinde mobil internetin kapalı olsa bile paralarınızın düştüğünü görürsünüz. Bunu engellemenin tek yolu telefonu 2G ağına almaktır. Ayrıca 2G ağında diğerlerine göre daha az pil tüketilir.
Bu da ayarlar kısmı:

Peki hocam, kilit ekranındayken 2g ye geçsin aktif kullanımda 4g ye geçsin şeklinde yapabiliyormuyuz

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Son global beta 8.4.19 üzerine inşa ediyorum ....

EpicRom Developer Team
Bizi kırmayıp adeta bayram hediyesi niteliğinde bu haberi verdiğiniz için size şükranlarımı sunuyorum... Bu arada lubuntu 18.04 den selamlar! :)
[doublepost=1529259875,1529259764][/doublepost]Ayrıca bir sorum olacaktı önceki sürüm üzerine ota update verebilir misiniz?

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Peki hocam, kilit ekranındayken 2g ye geçsin aktif kullanımda 4g ye geçsin şeklinde yapabiliyormuyuz
Ekran kapanınca Wifi, mobil, Bluetooth açma kapama var hocam. İnternet kapanınca da yukardaki ayardan zaten otomatik 2g ye alıyor. şu bölümden de o ayarları yapıyorsun :

aRiSe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7
Ekran kapanınca Wifi, mobil, Bluetooth açma kapama var hocam. İnternet kapanınca da yukardaki ayardan zaten otomatik 2g ye alıyor. şu bölümden de o ayarları yapıyorsun :

İşte ben internetin kapanmasını istemiyorum. Sorduğum esas olay o internet kapanmasın ama ekran kapanınca internet 2g üzerinden devam etsin. Bildirimler düşsün yani en azından.

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
İşte ben internetin kapanmasını istemiyorum. Sorduğum esas olay o internet kapanmasın ama ekran kapanınca internet 2g üzerinden devam etsin. Bildirimler düşsün yani en azından.
Hocam bizdeki 2g üzerinden internet yok, yani data aktarımı yok. Sadece ses.

Üst Alt