Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

aRiSe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Onun yaptığı romdan daha güzel olacak diye düşünüyorum double top kesin olacak umarım yapabilirim mido için çok uğraştım cihaz elimde olmasına rağmen bakalım cihaz olmadan yapabilecekmiyim....

EpicRom Developer Team
Cihazı bugün akşama doğru Sayın Escobar1945 hocamın hünerli ve şefkatli ellerine teslim edeceğim ve hep birlikte ne muhteşem bir eserin ortaya çıkacağını bekleyeceğiz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Cihazı bugün akşama doğru Sayın Escobar1945 hocamın hünerli ve şefkatli ellerine teslim edeceğim ve hep birlikte ne muhteşem bir eserin ortaya çıkacağını bekleyeceğiz

Haydi bakalım hayırlısı hocam...

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Mi max 2 için son bir miui 9 güncellemesi vermeye karar verdim, Gerekli dosyaları Skorpi hocam bugün gün içinde bana göndericek,bende bugün yada yarın altyapı romu tamamlarım ve kendisine teslim edeceğim, ilave olarak bağımsız ayarlar ile çalışacak modları da ekleyip test ettikten sonra yayınlayacağım miui10 çıkana kadar veya tam olarak miui10 oturana kadar kullanabilirsiniz şimdiden sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim iyi bayramlar dilerim......

EpicRom Developer Team

şu an çok mutluyum :D
çok teşekkür ederiz.

takusar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi max 64gb
Konular
0
8.4.28 bana göre çöp rom yayından kaldırıldı tekrar yayınlandı falan filan derken en uygun olanı bir önceki sürüm, zaten hep aynı rom kayda değer bir değişiklik yok maalesef....

EpicRom Developer Team
8.4.28 bana göre çöp rom yayından kaldırıldı tekrar yayınlandı falan filan derken en uygun olanı bir önceki sürüm, zaten hep aynı rom kayda değer bir değişiklik yok maalesef....

EpicRom Developer Team
Sayın Escobar 1945 hocam mi max 2 ye yeni güncelleme yapacağını duymak bizi hayli heyecanlandırdı.Mi max 2 desteğini çekeceğiniz haberi epey üzmüştü.Sayın hocam sizden isteğimiz yeni güncellemede video ses kaydının yine 4k olması ve 520 dpı seçeneğinin olması.Hocam birde geliştirici seçeneklerine en küçük dpı seçeneği koymanız mümkün mü acaba?Şu anki mükemmel romda kurulum aşamasında 520 dpı seçildiği halde olmuyor du. DPI Changer apk.uygulaması 520 dpı yaptığımızda kamera bağlantı hatası alıyoruz.Hocam forum da üyeliği olmayan şimdilik 6 kişi olan mi max 2 sahibi arkadaşların adına da ben yazıyorum yani gizli hayranlarınızın.Yeni güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.Hakkınızı helal edin çünkü romunuz sayesinde rom arayışlarından gece yarılarını bulan ince ayarlardan stresten, hane halkının yinemi yeni rom denemesi isyanlarından ,bu gün hangi rom çıkmış acaba diye xda foruma bakılmasından saplantı haline gelen arayışlardan kurtulduk teşekkürler hocam.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Bu arada söylemeyi unuttum tema problemi çözüldü botlop olayı yok sadece 3.parti temaları yüklemiyor onun için de yama yapacağım....

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Teşekkürler cihaz bugün elime geçecek inşallah, romu bitirdim sadece flaslamaya kaldı test edeceğim sorun çıkmaz ise bağımsız ayarlar ile çalışan yamaları yapacağım eğlenceli bir sürüm olacak dpi için söz veremem denemem gerekiyor her zaman stock dpi kullanırım...

EpicRom Developer Team
Cihaz şu an ağlıyor, Abi ne olur beni bırakma diye yalvarıyor, ikna etmeye çalışıyorum

Keremaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem Aydın
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
Sayin Escobar ve Skorpi karsiliksiz bir iyilik yapiyor bizler icin zahmet veriyorsunuz. Cok tesekkuur ederim.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Sayin Escobar ve Skorpi karsiliksiz bir iyilik yapiyor bizler icin zahmet veriyorsunuz. Cok tesekkuur ederim.
Rica ederim sadece kralın elime ulaşmasını bekliyorum kısa zamanda bitirmek istiyorum...

EpicRom Developer Team

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Rica ederim sadece kralın elime ulaşmasını bekliyorum kısa zamanda bitirmek istiyorum...

EpicRom Developer Team
Hocam sizi her zamanki yerde bulurum umarım, müsadenizle yarım saat sonra evden çıkıyorum, çaylar tazelensin lütfen, yedeklerinizi şimdiden almaya başlasanız iyi olur

Üst Alt