Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Temmuz sonu/Ağustos başı zaten MIUI 10 Global beta çıkmış olacak, şurada ne kaldı ki....Escobar1945 hocamızı yormanın vede zorlamanın gereği yok bence

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

onun canı sağolsun :D bize öyle bir rom yaptı ki kimseye inandıramıyoruz. "öyle şey mi olur?" diyorlar. 8.1'leri denedim kürkçü dükkanıma epic romuma geri döndüm :D

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Temmuz sonu/Ağustos başı zaten MIUI 10 Global beta çıkmış olacak, şurada ne kaldı ki....Escobar1945 hocamızı yormanın vede zorlamanın gereği yok bence

Sağolsun var olsun şunun şurası ne kaldı ki her türlü bekleriz üstadı ...

Makarna76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert Fatih
Cihazım
MiMax2
Konular
1
Firmanin kendisi o kadar Update garantisi vermiyor yahu

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Fark etmiyor, Samsung, Xiaomi, Huawei :)
Arkadas Update gelmiyor diye sitem etmis ya :D

Update konusunda Android dünyasında bana göre 1 numara Xiaomi 'dir. Sadece Mi Max 2 için şu an Miui stock ve Miui bazlı Custom rom olmak üzere 10 dan fazla rom mevcut ve neredeyse her biri her hafta güncelleme almakta.. Ayrıca aynı cihaz için Aosp, Aosp vs Custom rom ların sayısı yaklaşık 20 nin üstünde ve ayrıca bunların 8 tanesi Oreo bazlı

Makarna76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert Fatih
Cihazım
MiMax2
Konular
1
Update konusunda Android dünyasında bana göre 1 numara Xiaomi 'dir. Sadece Mi Max 2 için şu an Miui stock ve Miui bazlı Custom rom olmak üzere 10 dan fazla rom mevcut ve neredeyse her biri her hafta güncelleme almakta.. Ayrıca aynı cihaz için Aosp, Aosp vs Custom rom ların sayısı yaklaşık 20 nin üstünde ve ayrıca bunların 8 tanesi Oreo bazlı

Evet ama bunda Hindistan ve Rusya cok büyük etken. Xiaomi nin sansi bence bu. Öyle olmasa bu kadar ugrasan insan olmazdi. Hele Hindistan pazari cok büyük ve bu etki yavas yavas Avrupa'ya yayilmaya basladi.

Ama benim yazdigim konu bambaskaydi. Arkadas sitem etmisti Rom a güncelleme yoksa ne diye yaptin gibisine, bende ona karsilik firmalar bile telefonlarina 2 sene sonra destegi cekiyor dedim :D

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Evet ama bunda Hindistan ve Rusya cok büyük etken. Xiaomi nin sansi bence bu. Öyle olmasa bu kadar ugrasan insan olmazdi. Hele Hindistan pazari cok büyük ve bu etki yavas yavas Avrupa'ya yayilmaya basladi.

Ama benim yazdigim konu bambaskaydi. Arkadas sitem etmisti Rom a güncelleme yoksa ne diye yaptin gibisine, bende ona karsilik firmalar bile telefonlarina 2 sene sonra destegi cekiyor dedim :D

Keşke o sitem eden arkadaşın mesajını alıntılasaydınız da, yazdığınız mesajın tam olarak ne olduğunu anlamış olurduk

Makarna76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert Fatih
Cihazım
MiMax2
Konular
1
Skorpi aslinda alintilayarak yazmistim, ama karisiklik olmus galiba :)

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Mi max 2 için son bir miui 9 güncellemesi vermeye karar verdim, Gerekli dosyaları Skorpi hocam bugün gün içinde bana göndericek,bende bugün yada yarın altyapı romu tamamlarım ve kendisine teslim edeceğim, ilave olarak bağımsız ayarlar ile çalışacak modları da ekleyip test ettikten sonra yayınlayacağım miui10 çıkana kadar veya tam olarak miui10 oturana kadar kullanabilirsiniz şimdiden sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim iyi bayramlar dilerim......

EpicRom Developer Team

Üst Alt