Haber Enflasyon %11 miş duyda inanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ay önce 2000 lira (note 8 pro)olan telefon 3000 olmuş 1500 e aldığım honor x 2250 berat bey açıklama yapıyor enflasyon 12 diye şaka gibi sadece telefon değil ha bilenler bilir bim de peripella diye 400 gr lık kavanoz çikolata var 7.75 ti bugün olmuş 9.95 kaç olmuş enflasyon varın siz hesaplayın

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Elbette hükümetin devletin hataları yanlış politikaları olabilir. Düzelmesi gereken şeyler olabilir. Bunlar siyasi konulardır. Konuşulacak yerde bellidir konuşacak insanlarda bellidir. Bizler kendi yorumlarımızı yaparız orası ayrı. Ancak şu seviyeye nasıl geliyoruz anlamıyorum. Hakareti yalnızca küfür vs. sanan arkadaşlar... Hala hala ve hala bizim insanımızın insanlarımızın ne kadar fırsatçı olduğunu görmeyip 15 liralık arabayı 50-60 a sattığını devletin suçu demek bana göre en büyük hakarettir. Ya iki aydır ev takip ediyorum belki satın alırım diye. Arada da beğendim evleri fiyatına bakmaksızın favorilere ekliyorum bakalım ne kadar sürede satılacak diye. Kredi paketi açıklanmadan önce 400.000₺ bandında olan evler şuan 600.000 ₺'ye dayanmış durumda. Ama çoğu arkadaşa göre buda devletin suçu değil mi? Adamı arayıp sövücem neden artırdın fiyatı bu kadar diye nefesime yazık ve. Yine paket açıklanmadan önce bir tanıdığım Sivas'ta ev alacaktı herşeyi konuştular anlaştılar. Adam parayı ayarladı altın vs bozdurdu birikimini toparladı ev alınacak. Ama ev sahibi satıştan vazgeçti. Neden?? Çünkü devletin suçu dimi? Çıkın artık şu kafadan Arkadaşlar. Hükümeti sevmek yada sevmemek suç değil herkesin görüşü farklı ama DEVLETİ sevmemek bana göre suç ve bu yorumlarda sürekli devleri suçlayan birilerini gördükçe delleniyorum. Tek vatanımız tek devletimiz var. Herkes ona göre davransın. Neymiş şükürcüler yüzünden bu haldeymişiz. Ulan şükretmeyelim mi??? Bi lokma ekmek bulsanda şükretmeyecek misin yada yediğin önünde yemediğin arkanda olduğunda??

Neyse önceki mesajımda da dediğim gibi söyleyecek çok şey var ama burası yeri değil!!!!
Hocam millet yutdışında 10.000 Euroya Land Rover'a biner biz de 30.000'e doğana bineriz üstüne de şükredieiz o zaman. Evet 2. el piyasası son 4 ayda tavan yaptı, insanlar Facebook gruplarından anlaşarak fiyat yükseltti. Düşünsenize elin Avrupalı'sı 2-3 ay çalışıp Türkiye'de 750k fiyatların söylenip durulduğu S2000' 1500 Euro'ya alabilirken ben niye almak istemeyeyim ? Benim ne farkım var. Bizim şükretmekten kastımız cebinde para bulunmayıp ekonomi çok iyi diyenleredir. Tabi ki biz de şükrederiz Allah'a :D . Sağolsun ÜNAL TURAN adlı arkadaş 2. el piyasasının tabiri caizse içine etmiş bulunmaktadır. Satıcı dedi ki bu herif Doğanı 108.000 TL'ye satıyor benim aracımın ne eksisi var deyip piyasayı arttırdı. Zaten bizim insanımızda el insaf olsaydı airbagleri açılmş araçları kusursuz diye yutturmaya çalışmazdı.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Vay be, ekonomiden anlayan herkes toplanmış buraya. Bunun eğitimini falan mı aldınız ? Destek yerine köstek oluyorsunuz. Bu forum siyaset yapmak için mi açıldı? Tamam bi' yerlere salladınız artık her şeyi en iyi bilen sizsiniz. Gözünüz yapılan iyi şeyleri hiç görmedi ve hiç görmeyecek. Tek bi' konu üzerinden gidip laf atın anca. Onlarca iyilikten haberiniz yok ki sosyal medya kullandığınız için taraflı sayfalardan taraflı haber okuyup taraflı haberin altında taraflı yorumları görüp size mantıklı geldiği için böyle konuşanlar çok var. Bu konuyu yöneticiler kapatsın. Boş yapmayın.
Twitter'ın yaptığı açıklamayı duydunuz mu bilmiyorum, kim nasıl haber yapıyor diye.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Biz ekmeği dolarla mı alıyoruz?
ben hep 50 liralık ekmek alıyorum ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vay be, ekonomiden anlayan herkes toplanmış buraya. Bunun eğitimini falan mı aldınız ? Destek yerine köstek oluyorsunuz. Bu forum siyaset yapmak için mi açıldı? Tamam bi' yerlere salladınız artık her şeyi en iyi bilen sizsiniz. Gözünüz yapılan iyi şeyleri hiç görmedi ve hiç görmeyecek. Tek bi' konu üzerinden gidip laf atın anca. Onlarca iyilikten haberiniz yok ki sosyal medya kullandığınız için taraflı sayfalardan taraflı haber okuyup taraflı haberin altında taraflı yorumları görüp size mantıklı geldiği için böyle konuşanlar çok var. Bu konuyu yöneticiler kapatsın. Boş yapmayın.
haber izlemeyince enflasyon etki etmiyor mu yani ben hiç haber izlemem en son tvye geçen ay bakmışımdır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt