Haber Enflasyon %11 miş duyda inanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ay önce 2000 lira (note 8 pro)olan telefon 3000 olmuş 1500 e aldığım honor x 2250 berat bey açıklama yapıyor enflasyon 12 diye şaka gibi sadece telefon değil ha bilenler bilir bim de peripella diye 400 gr lık kavanoz çikolata var 7.75 ti bugün olmuş 9.95 kaç olmuş enflasyon varın siz hesaplayın

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Forum kuralları gereği
  • 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.
Lütfen konunun bu aşamaya gelmemesine azami dikkat edelim

semender44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
RS
Konular
19
Bu forum coronasını daha önce do..haber forumunda yaşamıştık.

Ben derimki bunun önünü aldınız aldınız, yoksa coronadan hızlı yayılıyor.

Bir günde ne oldu bakın. Totem meselesine tez yetiştiler amma ardından tavuk hapşırığı geldi. Şimdide bu.
Enflasyonun tartışılacağı yer burasımı?
Kıytırık telefona rom atamıyoruz amma herkes ekonomist olmuş.

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Sevgili arkadaşlar ve yaşça büyüklerim , sevgili hocalarim .,
Her ne olursa olsun hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız önemli olan ülkemizi korumak kalkındırmak, yönetim hangi parti olursa olsun siz hangi yönetimi tutuyorda olsaniz kendiniz için ve halk için en iyisini isteğeceğinizden eminim her türk vatandaşı bunu ister . Benim şahsi olarak düşüncem bu günlerde bir dönem şuanda ekonominin kötü olması (""yada olmaması"")geçicidir sonsuza kadar süren bir durum değil bu dönemleri atlatana kadar önemli olan birbirimizi kollamak ve lütfen kendinizden artı olarak başkalarını ve ülkeyi düşünmeniz ben 19 yaşındayim ben doğduğumdan beri başka yönetim görmedim , bunu seçen insanlarda türk ve geleceğimizin iyiliği için yaptılar demem o ki birbirimize düşmeye hiç gerek yok , yok sen şusun , sen busun ülkmemiz için ne iş yapıyor isek en iyisini en kaliteli sini yapmaliyız bunun ardindan zaten ekonomi de düzeleri fikir ayrılıklarıda hepinize iyi akşamlar diliyorum hayırlı forumlar .....

Ottomanprince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kuzey
Cihazım
Mi 9 se
Konular
35
Sevgili arkadaşlar ve yaşça büyüklerim , sevgili hocalarim .,
Her ne olursa olsun hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız önemli olan ülkemizi korumak kalkındırmak, yönetim hangi parti olursa olsun siz hangi yönetimi tutuyorda olsaniz kendiniz için ve halk için en iyisini isteğeceğinizden eminim her türk vatandaşı bunu ister . Benim şahsi olarak düşüncem bu günlerde bir dönem şuanda ekonominin kötü olması (""yada olmaması"")geçicidir sonsuza kadar süren bir durum değil bu dönemleri atlatana kadar önemli olan birbirimizi kollamak ve lütfen kendinizden artı olarak başkalarını ve ülkeyi düşünmeniz ben 19 yaşındayim ben doğduğumdan beri başka yönetim görmedim , bunu seçen insanlarda türk ve geleceğimizin iyiliği için yaptılar demem o ki birbirimize düşmeye hiç gerek yok , yok sen şusun , sen busun ülkmemiz için ne iş yapıyor isek en iyisini en kaliteli sini yapmaliyız bunun ardindan zaten ekonomi de düzeleri fikir ayrılıklarıda hepinize iyi akşamlar diliyorum hayırlı forumlar .....
Kardeşim bak iyi güzel ne güzel söylemişsin yaşım 19 ben başka yönetim görmedim diye, görmediğin için öncesini bilmediğin için bence çok fazla bu konuya görmeni tavsiye etmem kalp kırmaktan başka birşeye yaramaz, bizleri zaten ayrıştırmaya bolusturmeye calisiyor lar bu oyunlara gelmeyelim yeter lakin devlet için iyisini istiyorsan sende devletine vatanına milletine yararlı bir birey ol devletine katkım olsun gücün yettiğince yanlısı düzeltmeye çalış bence en doğrusu vatanını seven elinden ne geliyorsa elini taşın altina koyup onu yapmasidir, kardeşliğimiz daim olsun...

emrebzk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
civil aviation
Konular
5
Şimdi eleştircem. Sabaha karşı alıp Silivri'de misafir edecekler. O yüzden yapıcı ve güzel eleştirilere devam. Ehonomiyum çoh eyüü. Avrupaa bizi kıskaniyi. Amreka gorgar oldu bizden. Elektrikli arbamızı yaptık sürüyoz..

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Enflasyon teğet geçti...

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Tüik isviçre verilerini atıyor bence copy/paste :)

Progeneral

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şamil
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
11
Dostum abes abes yorumlar yapmayın . 2001 ekonomik krizinde insanlar ekmek alamıyordu elinizde binlerce liralık akıllı telefonlar var
Şükretmek yerine milleti gaza getirip durmayın
Eğer böyle provokasyonlar yapılacaksa ben forumu bırakıyorum

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Dostum abes abes yorumlar yapmayın . 2001 ekonomik krizinde insanlar ekmek alamıyordu elinizde binlerce liralık akıllı telefonlar var
Şükretmek yerine milleti gaza getirip durmayın
Eğer böyle provokasyonlar yapılacaksa ben forumu bırakıyorum
Emin ol şuan daha kötü durumdayız krediler ile dahi kendini çeviremiyor devlet 18 yılda dış borcun alâsı oluştu.Anayasa kitapçığı fırlatma krizi olmasaydı bahsi geçen mevzular olmayacaktı.Bu ülkeye en büyük zarar şükürcü zihniyetten gelmiştir sorgulamaz kendini zimbabve ile kıyaslar.200$lık telefonu 3000 ₺ye almaksa oda tamam....

aidenfocus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi A3
Meslek
Tasarımcı
Konular
2
11% mı ? 4% falan olmalı, ülkemiz kalkınıyor çünkü. (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt