Haber Enflasyon %11 miş duyda inanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ay önce 2000 lira (note 8 pro)olan telefon 3000 olmuş 1500 e aldığım honor x 2250 berat bey açıklama yapıyor enflasyon 12 diye şaka gibi sadece telefon değil ha bilenler bilir bim de peripella diye 400 gr lık kavanoz çikolata var 7.75 ti bugün olmuş 9.95 kaç olmuş enflasyon varın siz hesaplayın

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Bu tür paylaşımlara izin verildiğine şaşırdım açıkçası . Çünkü; enflasyon rakamlarını bir devlet kuruluşu açılıyor burada ise siz bunun gerçekçi olmadığını söylüyorsunuz size her ne kadar katılsam da gözden mi kaçtı açıkçası şaşırdım.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
3 ay önce 2000 lira (note 8 pro)olan telefon 3000 olmuş 1500 e aldığım honor x 2250 berat bey açıklama yapıyor enflasyon 12 diye şaka gibi sadece telefon değil ha bilenler bilir bim de peripella diye 400 gr lık kavanoz çikolata var 7.75 ti bugün olmuş 9.95 kaç olmuş enflasyon varın siz hesaplayın
Hocam TÜİK market açsa da bizde ordan alsak bu enflasyon oranı ile valla :D

Eminde

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 se
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tür paylaşımlara izin verildiğine şaşırdım açıkçası . Çünkü; enflasyon rakamlarını bir devlet kuruluşu açılıyor burada ise siz bunun gerçekçi olmadığını söylüyorsunuz size her ne kadar katılsam da gözden mi kaçtı açıkçası şaşırdım.
Siyasi bir imaj vermek istemem ama birde görünen köy kılavuz istemez durumu var bir dolar kuru malesef ne duruma koyuyor güzel ülkemi bu kadar kırılgan bu kadar buluttan nem kapan bi ekonomi yaprak sallansa ertesi günü sessiz sedasız veriyorlar ayarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt