- Adım
- Emirhan
- Cihazım
- Xiaomi 12T
- Meslek
- Siber Güvenlik Uzm
- Konular
- 25
Hocam hot 10s hangi renk var elinizde?
Bunu hangi vicdanla yazdınız merak ettim doğrusu... Yıllardır mısır çarşısı,çakmak plaza gibi yerlerden alışveriş yapanlar, biraz gözünü açıp internette gezinip beni bulduğunda gelip benden alıyorlar, bundan bir kaç ay öncesine kadar , Ben redmi note 10s 8/128 i 2,400 e satarken çarşıda 6/128 e 2,550 tl fiyat çekiyorlardı, Bundan 3 hafta önce ben 2,550 e redmi note 10s satarken, çarşıda 2,700 den 1 kuruş aşağı inmiyorlardı + olarak benim cihazlarım kapalı kutu mi verify da hepsi international model olarak geçer, Ama çarşıdaki durum nedir ? Sadece cihaz ve yanında çakma sarj aleti verilir, Siz daha iyi bilirsinizAdana'da yaşıyorum, 8 yıldır adana telefon piyasasını yakından takip ediyorum, mısır çarşısı, çakmak plaza vs. burada yazdığınız fiyatlar mevcut kura göre biraz yüksek, yine de hayırlı satışlar.
hocam orjinal 33 watt şarj varmı elinizdeBunu hangi vicdanla yazdınız merak ettim doğrusu... Yıllardır mısır çarşısı,çakmak plaza gibi yerlerden alışveriş yapanlar, biraz gözünü açıp internette gezinip beni bulduğunda gelip benden alıyorlar, bundan bir kaç ay öncesine kadar , Ben redmi note 10s 8/128 i 2,400 e satarken çarşıda 6/128 e 2,550 tl fiyat çekiyorlardı, Bundan 3 hafta önce ben 2,550 e redmi note 10s satarken, çarşıda 2,700 den 1 kuruş aşağı inmiyorlardı + olarak benim cihazlarım kapalı kutu mi verify da hepsi international model olarak geçer, Ama çarşıdaki durum nedir ? Sadece cihaz ve yanında çakma sarj aleti verilir, Siz daha iyi bilirsiniziyi akşamlar