Bu cihazın yurtdışı global versiyonu ve band 20 şebekesi olanı var. Fakat az sayıda,ben bizzat kullandım.Hem çin hemde global olanı.Arka kapakta CE yazısı olup, ayarlar telefon hakkında kısmında model numarası G ile biten,ama band 20 olmadığı için GLOBAL olmayan cihazlar piyasa bolca mevcut.Bunu anlamanın yolu mühendislik moduna girip BAND 20 yi kontrol etmektir diye düşünüyorum.Kullanıcıların çoğu şehir merkezinde ikamet ettiği için şebeke problemi yaşayan az kişi var.Şarj cihazını kontrol edip "67wat" yazısını hareketli şekilde olmasına dikkat edilip öyle alınmalı.İmei repair durumu son çıkan xiaomi ve redmi cihazlarda güncelleme ve sıfırlamada imei sıkıntılı.Direnç işlemi için teknisyenlerin bi kısmı güncelleme, sıfırlama yapılır ve NFC çalışır desede,bir kısmı yüzde 50 garanti veriyor.Ben cihazı alır,yazılımsal kayıt ettirip,güncelleme ve sıfırlama yapmayıp bu şekilde kullanırım derseniz,segmentine ve parasına göre güzel cihaz.Piyasada hafıza ve ram durumuna göre 7000 ile 8000 arası bulunabilir.