Bu çok iyiymiş hocamDuyduğum en enteresan wi-fi şifresi 2444666668888888
soranlara "bir 2 üç 4 beş 6 yedi 8" diyorsun. İlk izlenimleri şapşalca bir güvenlik anlayışınız olduğu ama bağlanamayınca siz hayret, yanlış anladın galiba deyip bitirici vuruşu yapıyorsunuz.
kimin aklına geldiyse helal olsun. Biz Almanya ve Avusturya'da buna ' Ich nehme den Hut ab' deriz...meali bu zeka karşısında şapkamı çıkarıyorum...Duyduğum en enteresan wi-fi şifresi 2444666668888888
soranlara "bir 2 üç 4 beş 6 yedi 8" diyorsun. İlk izlenimleri şapşalca bir güvenlik anlayışınız olduğu ama bağlanamayınca siz hayret, yanlış anladın galiba deyip bitirici vuruşu yapıyorsunuz.
Enteresan gerçektenDuyduğum en enteresan wi-fi şifresi 2444666668888888
O zaman siz zengin kısımdasınız hocam, Mobil veri kullananlarDışarıda iken ancak iki üç kez şifre gerekti ve enteresan isim ya da şifreleri yoktu...![]()
Son 6 senede maaşına neredeyse 3 kat zam gelmiş birisidir kendileriO zaman siz zengin kısımdasınız hocam, Mobil veri kullananlar![]()
5 Gb paketim her ay fazlasıyla yetiyor...O zaman siz zengin kısımdasınız hocam, Mobil veri kullananlar![]()
7 yıl ve 3 kat olmadı hocam...Son 6 senede maaşına neredeyse 3 kat zam gelmiş birisidir kendileri
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Bende tam Veli hocam adamın dibi diyordum.Son 6 senede maaşına neredeyse 3 kat zam gelmiş birisidir kendileri
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk