Bu çok iyiymiş hocam kimin aklına geldiyse helal olsun.Duyduğum en enteresan wi-fi şifresi 2444666668888888
soranlara "bir 2 üç 4 beş 6 yedi 8" diyorsun. İlk izlenimleri şapşalca bir güvenlik anlayışınız olduğu ama bağlanamayınca siz hayret, yanlış anladın galiba deyip bitirici vuruşu yapıyorsunuz.
Biz Almanya ve Avusturya'da buna ' Ich nehme den Hut ab' deriz...meali bu zeka karşısında şapkamı çıkarıyorum...Duyduğum en enteresan wi-fi şifresi 2444666668888888
soranlara "bir 2 üç 4 beş 6 yedi 8" diyorsun. İlk izlenimleri şapşalca bir güvenlik anlayışınız olduğu ama bağlanamayınca siz hayret, yanlış anladın galiba deyip bitirici vuruşu yapıyorsunuz.
Enteresan gerçektenDuyduğum en enteresan wi-fi şifresi 2444666668888888
O zaman siz zengin kısımdasınız hocam, Mobil veri kullananlarDışarıda iken ancak iki üç kez şifre gerekti ve enteresan isim ya da şifreleri yoktu...
Son 6 senede maaşına neredeyse 3 kat zam gelmiş birisidir kendileriO zaman siz zengin kısımdasınız hocam, Mobil veri kullananlar
5 Gb paketim her ay fazlasıyla yetiyor...O zaman siz zengin kısımdasınız hocam, Mobil veri kullananlar
7 yıl ve 3 kat olmadı hocam...Son 6 senede maaşına neredeyse 3 kat zam gelmiş birisidir kendileri
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Bende tam Veli hocam adamın dibi diyordum.Son 6 senede maaşına neredeyse 3 kat zam gelmiş birisidir kendileri
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk