- Adım
- Yaren
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 23
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Soran olunca "bilmiyorum" diyorum
Hocam benim hesap, yuvarlak hesap...küsüratlara takılmayalım....5 Gb paketim her ay fazlasıyla yetiyor...
7 yıl ve 3 kat olmadı hocam...
İşime geliyor zaten hocam, ben anlamam diyip geçiyorum vallaSonra Kavga çıkmasın hocam
Biz veliazak hocamla memleket meseleleri üzerine gayet nezih şekilde sohbet ederiz de sizin hocamın cihazına eu beta dahil son sürüm bir rom yükleyebileceğiniz hakkında ciddi şüphelerim var sayın hocam. Hocamın dillere pelesenk olmuş kamu spotu bir sloganı var, bilirsiniz. " güncelleme pişmanlıktır. Yapmayın, yaptırmayın."Hocam benim hesap, yuvarlak hesap...küsüratlara takılmayalım....
Bu arada Sayın Koçara hocamla birlikte sizi ziyarete gelip, bir çayınızı içmek istiyoruz....Siz hocamla sohbet ederken bende sizin cihaza en son EU Beta yüklemek istiyorum yada cihazınız için güncelleme durduysa, AOSP Rom da olabilir
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam ben asıl imzadaki diğer olayı kendisi ile detaylı görüşmeye niyetliyim esasında...rom atma, güncelleme bahaneBiz veliazak hocamla memleket meseleleri üzerine gayet nezih şekilde sohbet ederiz de sizin hocamın cihazına eu beta dahil son sürüm bir rom yükleyebileceğiniz hakkında ciddi şüphelerim var sayın hocam. Hocamın dillere pelesenk olmuş kamu spotu bir sloganı var, bilirsiniz. " güncelleme pişmanlıktır. Yapmayın, yaptırmayın."