Rom En özelleştirilebilir Android rom hangisi?

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Hocam mi Max 3 e Aosp yüklendikten sonra daneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.Bir defa yükledim navigasyon da konum bulmadı
Aynı sorunu Android 12L ilk sürümlerinde yaşadım ben. Cihazım Redmi Note 10 Pro.
Ancient rom kullanıyordum geliştiriciye yazdım yeni güncelleme gönderdi sorun düzeldi. Şu anki sürümlerde sorun yok.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Skorpi, Hocam merhaba iyi akşamlar. Eski bir telefonumda crdroid kullanmıştım android 7 olması lazım. İlk yüklediğim zaman baktığımda o kadar çok değiştirilebilen şey vardı ki hayret içinde saatlerce karıştırmıştım. Çok keyif vermişti o zaman şimdi düşününce bile yaşıyorum o duyguyu. Stabil bir sürümünü bulabilirseniz telefonunuz için öneririm özelleştirme bakımından

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Dün dünde kaldı değerli hocamdrunk~~:D
Şaka bir yana, MIUI ve yeni herhangi bir rom olmamasından dolayı sıkıldım ve acaip kaşınıyorum, Sevgili Ironsides hocam bana Ancient OS'u tavsiye etti, yükledim ve gerçekten de çok beğendim ve neden geri döndüğümü hatırlamıyorum.

Bu sefer kesin bir MIUI harici rom yükleyeceğim, büyük ihtimalle de Ancient olacak tekrar ama forumdaşlarımın da fikirlerini ve önerilerini almak istedim.

Fakat ne yazıkki, forumda neredeyse herkes MIUI den şikayetçi ve bir çok kişi AOSP ve benzeri CR kullanıyorum demelerine rağmen, şu ana kadar bana hangi romu kullandıklarını, ne gibi özellikleri vs olduğunu yazmaktan imtina ediyorlar...belki de bugün pazar ve havanın iyi olmasından dolayı henüz çok kişi bu konuyu görmedi diye düşünüyorum, o nedenle bir kaç gün daha bekleyeceğim, nasılsa acelem yok.

Belki de yüklediğim romun konusunu açar ve eskiden olduğu gibi, örneğin Miui.Am , Miui.Globe vs romlar gibi, çok kişiye ulaşmış olurum, ne dersiniz?

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
'' Bu sefer kesin bir MIUI harici rom yükleyeceğim, büyük ihtimalle de Ancient olacak tekrar ama forumdaşlarımın da fikirlerini ve önerilerini almak istedim. '' demişsiniz !

Bu durumda Xiaomilerin efendisi Mi Max 3 için android 12 olan '' CrDroid 8.1 '' sürümünü öneriyorum. Uzun süredir kullanıyorum. Sadece tek bir tane bug buldum, onu da çözüme kavuşturdum. Çok memnunum.

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
'' Bu sefer kesin bir MIUI harici rom yükleyeceğim, büyük ihtimalle de Ancient olacak tekrar ama forumdaşlarımın da fikirlerini ve önerilerini almak istedim. '' demişsiniz !

Bu durumda Xiaomilerin efendisi Mi Max 3 için android 12 olan '' CrDroid 8.1 '' sürümünü öneriyorum. Uzun süredir kullanıyorum. Sadece tek bir tane bug buldum, onu da çözüme kavuşturdum. Çok memnunum.
Hocam o romu yükledim ama navigasyon da konum bulmada sorun yaşadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabiki hocam, hangi romu yüklemiştiniz siz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Crdroid hocam

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Bende o sorun yok. Google haritalar kullanıyorum.
Ben Yandex kullanıyorum sorun yaşamıştım

Ancient çok methini duydum ama mi Max 3 için bulamadım

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Ben Yandex kullanıyorum sorun yaşamıştım

Ancient çok methini duydum ama mi Max 3 için bulamadım
Yandex google haritalar kadar başarılı değil. CrDroid 8.1 ile android 12' nin zevkini yaşıyorum. En ince noktasına kadar hassasiyet göstererek gerekli ayarlamaları yaptım. Tam istediğim gibi sorunsuz çalışıyor.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Yandex google haritalar kadar başarılı değil. CrDroid 8.1 ile android 12' nin zevkini yaşıyorum. En ince noktasına kadar hassasiyet göstererek gerekli ayarlamaları yaptım. Tam istediğim gibi sorunsuz çalışıyor.
Sorun uygulama kaynaklı değil. Ben Google, Yandex ve maze denedim ama hiçbirinde çalışmadı.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular