Ben blootloader acıkmı bılmıyorum cıhazı alınca twrp yuklu geldı sız hangı romu kulanıyorsunuz en ıyı performans alabılcegım sorunla karsılasmayacagım rom hangısıdır 10.2.2.0 en ıyısı dıye duydumHoşgeldiniz hocam. En iyi rom diye bir şey yoktur.Romdan beklentinizi belirleyin. Daha sonra cihazınızı rom atmaya müsait ( Bootloader açma, twrp kurma) hale getirip bu şekilde romu kurun. Ben eu rom kullanıyorum, sadelikten yanaysanız tavsiye edebilirim.
Hoşgeldiniz hocam. En iyi rom diye bir şey yoktur.Romdan beklentinizi belirleyin. Daha sonra cihazınızı rom atmaya müsait ( Bootloader açma, twrp kurma) hale getirip bu şekilde romu kurun. Ben eu rom kullanıyorum, sadelikten yanaysanız tavsiye edebilirim.
o rom telefonunuzla uyumlu değil. Siz mi 8 se için rom indireceksinizBen blootloader acıkmı bılmıyorum cıhazı alınca twrp yuklu geldı sız hangı romu kulanıyorsunuz en ıyı performans alabılcegım sorunla karsılasmayacagım rom hangısıdır 10.2.2.0 en ıyısı dıye duydum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu rom ıyımdır
Bence ilk başta havoc os gibi romları deneyin sonra geçin eu yaBen blootloader acıkmı bılmıyorum cıhazı alınca twrp yuklu geldı sız hangı romu kulanıyorsunuz en ıyı performans alabılcegım sorunla karsılasmayacagım rom hangısıdır 10.2.2.0 en ıyısı dıye duydum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu rom ıyımdır
bana atarmısınız uyumlu bır taneo rom telefonunuzla uyumlu değil. Siz mi 8 se için rom indireceksiniz
one oluyorBence ilk başta havoc os gibi romları deneyin sonra geçin eu ya
bu rom uyumlumuo rom telefonunuzla uyumlu değil. Siz mi 8 se için rom indireceksiniz
En alttaki fotoğraftaki rom uyumlu evet. Güzel seçim mi globebana atarmısınız uyumlu bır tane
one oluyor
bu rom uyumlumu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet uyumlu.bana atarmısınız uyumlu bır tane
one oluyor
bu rom uyumlumu
Havoc os saf android temalı bir custom rom şuan en pöpüler ve sevilen romlardanbana atarmısınız uyumlu bır tane
one oluyor
bu rom uyumlumu