8.7.29 rom dayımEvet uyumlu.
Siz şuan hangi romdasınız? Telefon hakkında bölümünden ekran görüntüsü atar mısınız?
twrp yerıne bu sekıl rom yukleye bılırmyıımHavoc os saf android temalı bir custom rom şuan en pöpüler ve sevilen romlardan
Hayır sizin telefon global olmadığı için global rom yükleyemezsiniz. Global rom bulunmuyor. O yüzden twrp kullanmayı öğrenmek zorundasınız.8.7.29 rom dayım
su sekıl yukleme yapabılırmyıım twrp ıle degıldeMedyaları görmek için kayıt olmalısınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twrp yerıne bu sekıl rom yukleye bılırmyıımMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme Sorunları) bu konudakı gıbı dıyorsunuz benım bırde twrp cınce ondan zorlastırıyor ayrıyeten twrp yuklu geldı blootloader acıkmı blootloader acık olmasa twrp yuklu olurmuHayır sizin telefon global olmadığı için global rom yükleyemezsiniz. Global rom bulunmuyor. O yüzden twrp kullanmayı öğrenmek zorundasınız.
Mi globe stabil indirip yükleyip keyfinize bakın. Betadan stabile geçerken format data da yapın.
Twrpnin dilini kısa bir araştırma ile türkçe yapabilirsiniz.Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme Sorunları) bu konudakı gıbı dıyorsunuz benım bırde twrp cınce ondan zorlastırıyor ayrıyeten twrp yuklu geldı blootloader acıkmı blootloader acık olmasa twrp yuklu olurmu
cok tesekur ederım valla xiaomı bu kadar zorlayacagını hıc dusunmedımTwrpnin dilini kısa bir araştırma ile türkçe yapabilirsiniz.
Bootloader kilidi kapalı olsa şuan telefonu çince kullanıyor olurdunuz ve twrp yüklü olmazdı
Rica ederim.cok te
cok tesekur ederım valla xiaomı bu kadar zorlayacagını hıc dusunmedım
hocam wıpe yaptım ama bı kac tane kırmız hata geldı bende sılınmısıtr dıe ınstal yaptım rom yuklenıyor suan sorun cıkarmaz umarımRica ederim.
Sadece çine özel çıkan bir telefon alarak bunları göze almanız gerekiyordu
nasıl bir hata anlamadım?hocam wıpe yaptım ama bı kac tane kırmız hata geldı bende sılınmısıtr dıe ınstal yaptım rom yuklenıyor suan sorun cıkarmaz umarım
Google camera Olmazsa olmazrom yuklendı tavsıye edecegın bır sey varmı