Hocam dün bundan aldım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hava boşluğu hiç yok. Son derece ince ve telefonda çok güzel duruyor. Kenarlardan ise sadece bir kaç mm boşluk var ancak ekrana etki etmiyor. (Denediğim camlardan bir kaç tanesinde koruyucu ekranın görüntü veren kısmının üzerinde kalmıştı) Olabilecek en iyi şekilde yapılmış. Daha önce bir çok ekran koruyucu test etmiş biri olarak ben bunu tavsiye ederim.
Hocam bir fotoğraf atabilir misinizHocam dün bundan aldım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hava boşluğu hiç yok. Son derece ince ve telefonda çok güzel duruyor. Kenarlardan ise sadece bir kaç mm boşluk var ancak ekrana etki etmiyor. (Denediğim camlardan bir kaç tanesinde koruyucu ekranın görüntü veren kısmının üzerinde kalmıştı) Olabilecek en iyi şekilde yapılmış. Daha önce bir çok ekran koruyucu test etmiş biri olarak ben bunu tavsiye ederim.
Cuk diye oturmuş hocam harika.Buyrun hocam. Tek sorun parmak izi okuyucusunun kenarlarında çok az bir miktar hava kalmış. Galiba onu da o bölgeyi korumak için özellikle yapmışlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cuk diye oturmuş hocam harika.Miui Türkiye Markete gelme ihtimali var mı, yoksa N11 den almalı mıyım ?
Konuma bakabilirsiniz elimde şuan mevcut.Düşmelere dayanıklı telefon kılıfı için bir öneriniz varmıdır? Arabada otururken bugun 2. defa cebimden kaydı dustu telefon.
Hocam yanlız evdeki Kartonpiyer işçiliği muazzam birde çektiğin telin kılıfı manyak bişey gibi duruyor yakışır sana ne diyelim selametle hazirun larBuyrun hocam. Tek sorun parmak izi okuyucusunun kenarlarında çok az bir miktar hava kalmış. Galiba onu da o bölgeyi korumak için özellikle yapmışlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.