jokerinabisi teşekkürler hocam yapan arkadaşa iltifatınızı iletirim Ev değil ofisin tavanı bu arada.
mehmet20 evet hocam eski telefonum olan Mi4 için ebay üzerinden almıştım ama paypal sonrası artık ebay seçeneğimiz yok maalesef. Aliexpresste de vardır tahmin ediyorum. Telefonu çok kalınlaştırıyor ama cidden koruyor bu kılıf
Hocam bende aliexpres üstünden alsam gelir mi
Hocam dün bundan aldım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hava boşluğu hiç yok. Son derece ince ve telefonda çok güzel duruyor. Kenarlardan ise sadece bir kaç mm boşluk var ancak ekrana etki etmiyor. (Denediğim camlardan bir kaç tanesinde koruyucu ekranın görüntü veren kısmının üzerinde kalmıştı) Olabilecek en iyi şekilde yapılmış. Daha önce bir çok ekran koruyucu test etmiş biri olarak ben bunu tavsiye ederim.
Hocam aynı ürünü aldım uyguladım güzel oldu. Yalnız altta hava boşluğu kaldı biraz tabi bu benim beceriksizliğim olabilir Ama genelde tam oturuyor, tavsiye ederim...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim hocam... Yeni bir şeyler çıkarsa yine takipteyim.Hayırlı olsun. Bende sadece parmak izi okuyucusunun st bölümüne çok az bir boşluk var hocam. O da çok dikkatli bakmadıktan sonra belli olmuyor