Soru En güzel custom Rom hangisi ÖNERİLER?

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Sizce en iyi custom rom hangisi redmi note 5 whyred için arkadaşlar.

Pixel experience beğeniyordum ama batarya konusunda biraz kötüydü bence.

Özelleştirme konusundada istiyorum. Yanlış bilmiyorsam pixelde tema uygulayamıyordum. Tema uygulayabiliceğim ve özellik olarakda stabil olma konusundada sizce güzel olan romlar hangisi denediğiniz varmıdır? Bende denemek istiyorumda.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Benim cihazımda Note 5 Pro (whyred),
AOSP Tabanlı olarak Havoc, Resurrection Remix, Liquid Remix, Pixel Experience, Syberia Project, PixysOS, The Experience Project, Superior OS, Viper OS, Bootlogers Rom ve Arrow OS romlarını, Port olarak ZenUI 5, Samsung Experience 9.5, Realme Color OS 5.2, Oxygen OS 9 OB2 from oneplus 6T romlarını, MIUI tabanlı olarak ta xiaomi.eu, miroom, hp pro, masik, revolution, mi-globe ve miui am romlarını kullandım.
Kendimi o kadar zorlamama rağmen aosp romları birtürlü sevmedim, sevemedim. Port romları içinde en çok Realme color os hoşuma gitti ama kurduktan sonra çözemediğim sürekli gelen bir bildirim vardı o yüzden vazgeçtim. Miui tabanlı romlarda ise Masik romu sevdim ama en çok hoşuma giden miuipro oldu. Çünkü ben özelleştrimeyi seviyorum, batarya pek sorun değil benim için. Ki zaten miuipro öyle bataryayı su gibi içen bir yapıya sahip değil (forumda miuipro'nun şarjı çok yediğini söyleyen arkadaşlara çok denk geldim ama bence öyle değil).
Eğer özelleştirme, tema vs gibi şeyleri seviyorsan gözün kapalı miuipro rom derim.
Hocam, arada telefonu kullanma fırsatınız da oldu mu, oluyor mu acaba

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Hocam, arada telefonu kullanma fırsatınız da oldu mu, oluyor mu acaba

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Kaşıntı işte dedem naparsın rock~~rock~~rock~~
Ama yaklaşık 1 aydır standart miuipro kullanıyorum, 21 Mart'ta miuipro üyeliğim bitiyor. Şu an sd kartta 3 tane rom bekliyor...

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Bu arada Sailfish OS ,bizim cihazlar için tester alımına başlamış. Şahsım adına müthiş bir haber. ilk betası çıksın hemen yükleyeceğim.
test ekibinde olmak istiyorsanız xda'daki konusundan katılabilirsiniz .

Oyla:

gameking

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Vodafone 6
Konular
17
Bu arada Sailfish OS ,bizim cihazlar için tester alımına başlamış. Şahsım adına müthiş bir haber. ilk betası çıksın hemen yükleyeceğim.
test ekibinde olmak istiyorsanız xda'daki konusundan katılabilirsiniz .
Hangi linkten basvuru yapabiliriz hocam.
Basvuru yaparken ne yazdiniz siz

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Superior Os ve Ancient romlarını denemediysen dene.Şuan Superior'dayım.Pixel Experiencede mobil legends oynadığımda anlamadığım şekilde ping yüksek oluyordu ve kasıyordu.Şimdilik herşey mükemmel pubgde hd kalitede açık ve kasma,ısınma yaşamıyorum+çok güzel ekran saati alıyorum(3-4 saat oyun ve 4saat youtube,sosyal medya falan.tam olarak 7-8saat).
hocam ping sorunu yabancı Servera attığı için bende de oluyor bazende yarışmalar oluyor oda ping i etkileyen faktörler den biri

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

thewhitewolf89

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suleyman
Cihazım
moto g
Konular
5
Merhaba arkadaşlar, rom değiştirmeyi pek sevmiyorum ama en stabili ve şarjı iyi giden romları kuruyorum. Pie tabanlı romları pek sevmedim ve hala geliştirme aşamasında olduğu için eledim. Şuan Masik x 1.7 kullanıyorum, 3.2 sürümü çıkmış ama pek fark yok diyorlar o yüzden yüklemiyorum. Nette RR-O-v6.2.1-Final romu buldum son sürüm ve final 15 şubatta çıkmış. Bu romu deneyen varmı acaba, bu romu mu yüklesem yoksa masik ile yola devammı etsem. Tavsiyeniz nedir?

Oyla:

nev2000

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
38
Merhaba arkadaşlar, rom değiştirmeyi pek sevmiyorum ama en stabili ve şarjı iyi giden romları kuruyorum. Pie tabanlı romları pek sevmedim ve hala geliştirme aşamasında olduğu için eledim. Şuan Masik x 1.7 kullanıyorum, 3.2 sürümü çıkmış ama pek fark yok diyorlar o yüzden yüklemiyorum. Nette RR-O-v6.2.1-Final romu buldum son sürüm ve final 15 şubatta çıkmış. Bu romu deneyen varmı acaba, bu romu mu yüklesem yoksa masik ile yola devammı etsem. Tavsiyeniz nedir?

Özelleştirilme sevdiğim için bende havoc son sürümü indirdim ama masikten o kadar memnunum ki hala devam ediyorum masik 3.0 daydim 3.2 ye yeni guncelledim

Oyla:

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Havoc 2.2 official sarj merak edenlere
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kusura bakmayın konu dışı ama çok merak ettim kullandığız tema hangisi?

Oyla:
Üst Alt