Soru En güzel custom Rom hangisi ÖNERİLER?

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Sizce en iyi custom rom hangisi redmi note 5 whyred için arkadaşlar.

Pixel experience beğeniyordum ama batarya konusunda biraz kötüydü bence.

Özelleştirme konusundada istiyorum. Yanlış bilmiyorsam pixelde tema uygulayamıyordum. Tema uygulayabiliceğim ve özellik olarakda stabil olma konusundada sizce güzel olan romlar hangisi denediğiniz varmıdır? Bende denemek istiyorumda.

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Selam arkadaşlar ben mi a2 liteıma test point ile rom yükleyeceğim brick olmuştu her şey süper giderken romu flashlarken sec.dat %0 da kaldı devam etmedi hep öyle oldu yapabileceğim bir şey var mı lütfen yardım edin

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Bende oyle siyah ekran rom kasmasi hic olmadi hocam temiz kurulum yaparim her seferinde
Ama dotos bir tik daha hizli

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yeniden başlattığınızda hemen kilidi açın kullanın anlarsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam arkadaşlar ben mi a2 liteıma test point ile rom yükleyeceğim brick olmuştu her şey süper giderken romu flashlarken sec.dat %0 da kaldı devam etmedi hep öyle oldu yapabileceğim bir şey var mı lütfen yardım edin
Tecrübeli üyesiniz bilmeniz lazım. Burası redmi note 5 forumu ve costom rom önerisi başlığı.

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Ya pek sıkıntı değil ama yeniden başlattığımızda rom kendine gelmesi biraz sürüyor kasıyor bazen ekran siyah kalıyor filan. Dotosda yeniden başlatır başlatmaz tak diye açar kullanırdım mesela.
Eğer rom sade olsun stabil olsun hiçbir sorun olmasın gerçek anlamda saf android kullandığımı hissedeyim derseniz pixel experience caf ben güzel buldum. Bugün denedim daha.
Eğer istediğim çoğu şeyi ayarlayabileyim bol bol özelleştirme olsun derseniz havoc öneririm.
Özelleştirme o kadar olmasına gerek yok hatrı sayılır derecede özelleştirme olsun görüntüsü de hoş ve farklı olsun derseniz dot os öneririm.
Pixel caf editionu bende denicem hocam. Pil performansı nasıl ben eski sürümlerde beğenmiyordum ama cafı denemedim. Deneyimlerinizi aktarırmısınız. Birde şebeke çekimide miui den daha iyi mobil data kullanıyordum oyunlarda daha iyi ms alıyordum sizcede öylemi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon modeline göre sürüm indirmeniz gerek hocam. China modeli ise sadece china rom test pointde yükleyebiliyorsunuz. Bazen pcnin dili ingilizce değil diyede çıkabiliyor bu sorun. Bunu kendi cihazınınızın forumunda paylaşın.

Oyla:

nev2000

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
38
yok hocam kilit açıp hemen deniyorum kesinlikle donma vs yok
havoc 2.1 de bu sıkıntı vardı
2.2 gayet stabil hatta yeni güncelleme geldi kurmadım

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Benim cihazımda Note 5 Pro (whyred),
AOSP Tabanlı olarak Havoc, Resurrection Remix, Liquid Remix, Pixel Experience, Syberia Project, PixysOS, The Experience Project, Superior OS, Viper OS, Bootlogers Rom ve Arrow OS romlarını, Port olarak ZenUI 5, Samsung Experience 9.5, Realme Color OS 5.2, Oxygen OS 9 OB2 from oneplus 6T romlarını, MIUI tabanlı olarak ta xiaomi.eu, miroom, hp pro, masik, revolution, mi-globe ve miui am romlarını kullandım.
Kendimi o kadar zorlamama rağmen aosp romları birtürlü sevmedim, sevemedim. Port romları içinde en çok Realme color os hoşuma gitti ama kurduktan sonra çözemediğim sürekli gelen bir bildirim vardı o yüzden vazgeçtim. Miui tabanlı romlarda ise Masik romu sevdim ama en çok hoşuma giden miuipro oldu. Çünkü ben özelleştrimeyi seviyorum, batarya pek sorun değil benim için. Ki zaten miuipro öyle bataryayı su gibi içen bir yapıya sahip değil (forumda miuipro'nun şarjı çok yediğini söyleyen arkadaşlara çok denk geldim ama bence öyle değil).
Eğer özelleştirme, tema vs gibi şeyleri seviyorsan gözün kapalı miuipro rom derim.

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Benim cihazımda Note 5 Pro (whyred),
AOSP Tabanlı olarak Havoc, Resurrection Remix, Liquid Remix, Pixel Experience, Syberia Project, PixysOS, The Experience Project, Superior OS, Viper OS, Bootlogers Rom ve Arrow OS romlarını, Port olarak ZenUI 5, Samsung Experience 9.5, Realme Color OS 5.2, Oxygen OS 9 OB2 from oneplus 6T romlarını, MIUI tabanlı olarak ta xiaomi.eu, miroom, hp pro, masik, revolution, mi-globe ve miui am romlarını kullandım.
Kendimi o kadar zorlamama rağmen aosp romları birtürlü sevmedim, sevemedim. Port romları içinde en çok Realme color os hoşuma gitti ama kurduktan sonra çözemediğim sürekli gelen bir bildirim vardı o yüzden vazgeçtim. Miui tabanlı romlarda ise Masik romu sevdim ama en çok hoşuma giden miuipro oldu. Çünkü ben özelleştrimeyi seviyorum, batarya pek sorun değil benim için. Ki zaten miuipro öyle bataryayı su gibi içen bir yapıya sahip değil (forumda miuipro'nun şarjı çok yediğini söyleyen arkadaşlara çok denk geldim ama bence öyle değil).
Eğer özelleştirme, tema vs gibi şeyleri seviyorsan gözün kapalı miuipro rom derim.
Aosplar arasında en beğendiğiniz hangisiydi?

Oyla:
Üst Alt