Yardım Ekranda uzun çizgiler oluştu

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
Telefonu sabah kullanıyordum, tuşları kilitleyip masanın üzerine bıraktım. Bi 5-10 dk sonra tekrar elime aldığımda bu şekilde buldum. Kesinlikle düşme, sıvı teması vs hiçbir şey yok. Kendi kendine oldu resmen şaka gibi.
Hepsiburada'dan almıştım, Delta'ya bağlanmaya çalışıyorum şuan. Sizce garanti karşılar mı? Neden böyle olmuş olabilir?

Ekli dosyalar

• 15356794_10209365086941492_304180269_n.jpg
    15356794_10209365086941492_304180269_n.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 144

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
Telefonu delta dan al, tüketici hakem heyetine git, bilir kişiye kadar götür. Paranı iade al.
Usta öyle yapacağım en son ya. Delta'ya gittiğimde de muhtemelen bağırıp çağıracağım. İç ekran baskı sonucu kırılmış diyor, ulan ekranın dışında çizik yok, koruyucu camı bile var, içini nasıl kıracağım? Salak mıyım iç ekranı kırmak için uğraşayım? Çok sinir oldum ve moralim bozuldu, bildiğin gibi değil. İnan sırf böyle bi fabrikasyon hatası başıma gelir diye garantili almak istedim, meğer garanti de bi halta yaramıyormuş.

Oyla:

nightfall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi4 lte
Konular
1
Bende ekrandaki sorun yuzunden hepsiburadaya yolladim daha geri donus yapmadilar.

GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Usta öyle yapacağım en son ya. Delta'ya gittiğimde de muhtemelen bağırıp çağıracağım. İç ekran baskı sonucu kırılmış diyor, ulan ekranın dışında çizik yok, koruyucu camı bile var, içini nasıl kıracağım? Salak mıyım iç ekranı kırmak için uğraşayım? Çok sinir oldum ve moralim bozuldu, bildiğin gibi değil. İnan sırf böyle bi fabrikasyon hatası başıma gelir diye garantili almak istedim, meğer garanti de bi halta yaramıyormuş.
Ah şunu anlatabilseydik. Ülkemizde adam gibi garantiyi sadece bir iphone alarak sağlayabilirsiniz. Garanti denilen şey cebinizdeki parayı çalmanın yasal yoludur.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ah şunu anlatabilseydik. Ülkemizde adam gibi garantiyi sadece bir iphone alarak sağlayabilirsiniz. Garanti denilen şey cebinizdeki parayı çalmanın yasal yoludur.
Aynen... clap~~clap~~clap~~

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
maalesef masada bile böyle olsa darbe diyorlar. bu tip arızalar darbede de olabiliyor.
bu olay iphone'da olsa yine darbe muamelesi yaparlar. Henüz darbeden mi yoksa kendiliğinden mi böyle oldu diye anlayacak teknoloji de yok. kasada en ufak çizik ve metal kısımda darbe yoksa bu cihaz kesinlikle yere hiç düşmedi diyerek hakkınızı aramak isteyebilirsiniz ama sonuç değişmez. tüketici hakem heyetinden de çıkacak kadar maalesef servis lehine olacak buna da eminim. benzer kararlar oudum, benze bir durum başımıza da geldi oradan biliyorum.

özel mesajınıza yanıt buradan vereyim.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Apple dışında ülkede adam akıllı iş yapan garanti yok. Sonuçta bizler hakkımızı aramadan her bize söylenene tamam dediğimiz sürece bu değişmez.
Hepsiburada mesela, ben önceden Mi4 almadan sormuştum teknik servis ile muhattap olmam, sizinle olurum demiştim. Tabiki yetkiliyiz zaten memnuniyetle demişlerdi. Teknik Servis için ise, müşterilerimizi mağdur etmeyecek firmaları seçiyoruz demişlerdi.. Bence bunlar ya deltaya hiç gitmedi yada kafaları baya iyi :)

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
maalesef masada bile böyle olsa darbe diyorlar. bu tip arızalar darbede de olabiliyor.
bu olay iphone'da olsa yine darbe muamelesi yaparlar. Henüz darbeden mi yoksa kendiliğinden mi böyle oldu diye anlayacak teknoloji de yok. kasada en ufak çizik ve metal kısımda darbe yoksa bu cihaz kesinlikle yere hiç düşmedi diyerek hakkınızı aramak isteyebilirsiniz ama sonuç değişmez. tüketici hakem heyetinden de çıkacak kadar maalesef servis lehine olacak buna da eminim. benzer kararlar oudum, benze bir durum başımıza da geldi oradan biliyorum.

özel mesajınıza yanıt buradan vereyim.
Aynen dediğiniz gibi, kılcal çizik dahi yok. Bir insan evladı bu cihaz darbe almış, suyla temas etmiş diyemez. Ama madem bu da işe yaramıyor, teknik servisler ölü piksel harici hiçbir şekilde ekran değişimi yapmıyor demektir. Kendi suçum olsa gam yemeyeceğim ama gözüm gibi baktığım cihazın ekranının 2 ay geçmeden bozulması ve bunun benim hatam sayılması zoruma gidiyor.
Özel mesajla fiyat sormuştum hocam ona da dönüş yapabilir misiniz?

Oyla:

Mecarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Mi5
Konular
2
Servis olayı maalesef bizde güvenilmez. Ekran gibi kendi zarar verebileceğimiz parçalar kendiliğinden bozulsa bile hatayı kullanıcıya yıkmaya çalışıyorlar.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
mi 4 orijinal hemen teslim 250tl
mi 4 yan sanayi hemen teslim 170tl herhangi bir garanti yok, alttaki tuş ışıkları silik vs olabilir.

mi4 orijinal 25 gün civarında teslim ön ödeme ile 170tl
mi4 yan sanayi 25 gün civarında 125tl ön ödeme ile

montaj işçilik dahil fiyatlar.

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
Telefonu bugün garantiden teslim aldım. Oradaki görevli teknisyen arkadaşlardan biri ilgilendi sağolsun. Çok anlayışlı bir şekilde meseleye yaklaştı ve telefonun ekranını 1 saat içinde değiştirerek teslim etti :)

Oyla:
Üst Alt