Slm arkadaşlar.nilkin ekran koruyucum düşmeden dolayı çatladı.ama ekrana hiçbir şey olmadı çok şükür.aliexpressi beklememek için geçen sefer takarken kullanılamaz hale getirdiğim baseus ekran koruyucudan yine aldım.ama yine korktuğum başıma geldi ve spigen de yaşadığım sensör sorununun aynısını bunda da yaşadım.tam kapalı ekran koyucu kullanıpta (sensör bölümü delik veya çentik bölümü açık olanlar hariç) yakınlık sensörü açık bir şekilde sorunsuz olarak kullananlara hayret ediyorum valla.Çünkü sensör açık iken herhangi bir koruyucu olmadığında arama esnasında sensöre doğru 3-5 cm herhangi bir cisim yaklaştırdığınız da (kağıt,naylon,cam,parmak vs) sensör bunu algılayıp ekranı direk kapatıyor.Yani sensör olması gerektiği gibi çalışıyor.Ama aynı durumu sensör bölümü kapalı ekran koruyucusunda da yapıyor.yani sensör koruyucuyu bir cisim olarak görüyor.Zaten böyle bir durum oluşmasaydı nilkin sadece sensör bölümü delik ekran koruyucusu yapmazdı yani.diyeceğim yine nilkin siparişi vereceğim artık.