İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Slm arkadaşlar nilkin ler gelene kadar zore nin nano ekran koruyucusunu aldım.Ekranı tam kaplayacak şekilde.Daha takmadım ama yakınlık sensörünün olduğu yer delik değil.Daha önceler gibi sensör sıkıntı yaratır mı acaba.
Hayirli olsun. Bende kendi kilifiyla beraber bu koruyucuyu kullaniyorum sersorlere herhangi hir etkisi yok.

Gokbet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökberk
Cihazım
İphone 6
Konular
4
Spigen ekran koruyucusu kullanıyorum fakat sensör tamamıyla kapandı ayarlardan kapatmam gerekti , yeni bir ekran koruyucusu alacam baseus almayı düşünüyorum aynı durum varsa boşa para çöpe gitmesin 100₺ gördüm hep fiyatlarını bu konuda yardımcı olabilecek misiniz

Alaka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi 8
Konular
19
Ben iPhone 7 için aynı mantıkta ekran aldım ama memnun kalmadım. Zamanla yanlardan toz alıyor ve sensörler ile kamerayı kapatıyor. Bu bir kaç ayı buluyor. O yüzden pek tavsiye etmem

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Spigen ekran koruyucusu kullanıyorum fakat sensör tamamıyla kapandı ayarlardan kapatmam gerekti , yeni bir ekran koruyucusu alacam baseus almayı düşünüyorum aynı durum varsa boşa para çöpe gitmesin 100₺ gördüm hep fiyatlarını bu konuda yardımcı olabilecek misiniz
Ben spigen ve baseus ta sensör sorunu yaşadım. Şu anda baseus takılı ve yakınlık sensörü nü kapattım.sensör bölümü delik şeklinde olan nilkin sipariş verdim AliExpress ten gelince çıkarıp onu takacağım.zore elimde ama takmadım. Büyük bir ihtimalle takarsam aynı sorunu onda da yaşayacağım.o yüzden alacaksanız nilkin alın. Ama baseus ta olsun spigen de olsun ne hikmetse sönsör sorunu yaşamayanlar var.

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Ben spigen ve baseus ta sensör sorunu yaşadım. Şu anda baseus takılı ve yakınlık sensörü nü kapattım.sensör bölümü delik şeklinde olan nilkin sipariş verdim AliExpress ten gelince çıkarıp onu takacağım.zore elimde ama takmadım. Büyük bir ihtimalle takarsam aynı sorunu onda da yaşayacağım.o yüzden alacaksanız nilkin alın. Ama baseus ta olsun spigen de olsun ne hikmetse sönsör sorunu yaşamayanlar var.
Nilkin gelince baseusu sokup zoreyi sadece hizalayip sensorleri test eder misiniz? Ben zore kullaniyorum sensorlerimde bir sikinti mevcut degil. Zoreyide yada nilkini yedek olarak bekletirsiniz. Birde sensor kalibrasyonu denediniz mi?

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Deneyeceğim bakalım.kalibrasyon da sorun yok. onu da yaptım.ama baseusu takmadan önce şeffaf naylon bile görse kapanıyor du sensör.yani çalışmasında sorun yok görünüyor.bakalım nilkin gelsin de

Gokbet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökberk
Cihazım
İphone 6
Konular
4
Özelden link atabilir misiniz

10lion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ney
Cihazım
mi 8
Konular
4
Slm arkadaşlar nilkin ler gelene kadar zore nin nano ekran koruyucusunu aldım.Ekranı tam kaplayacak şekilde.Daha takmadım ama yakınlık sensörünün olduğu yer delik değil.Daha önceler gibi sensör sıkıntı yaratır mı acaba.
Bu zore marka nano koruyucu + spigen kılıf varken telefon yüz üstü düz zemine düştü ekranın dışı kırılmadı ama içeriden kırıldı. Çok da sert düşmedi bel hizamdan düştü. Suç kimde bilemiyorum.

Bence cam koruyucunun kırılmaz değil kolay kırılan tarzda olması lazım. Kırılsınki darbe kuvveti telefona gelmeden kuvveti dağıtsın. O yüzden gittim 10 tllik camlardam aldım taktım:)

Bu arada ekran ritzyde 1800tl, dışarıda 950 tl.

gokbrk2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
29
Baseus ilk mesajdaki arkadaşın söylediği sitede 100tl. Bende bu konuyu görüp baseus almıştım çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum.

Üst Alt