Yardım Ekran kırıldı, hata ayıklama kapalı

kasva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil v10.0.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi6 telefonumun ekranı kırıldı ve hata ayıklama modu kapalı. Telefon çalışıyor ama ekranda birşey görünmüyor. Bilgisayar ile hata ayıklama modunu açma gibi bir şansım var mı ? adb devices yazdığım zaman

Kod:
D:\platform-tools>adb devices
List of devices attached
adb server version (31) doesn't match this client (40); killing...
could not read ok from ADB Server
* failed to start daemon
error: cannot connect to daemon

hatası alıyorum. Telefonu yaptırana kadar resimlere erişmek istiyorum. USB Kablo ile bilgisayara bağladığım zaman, ekran kilidini açmama rağmen dosyalar görünmüyor. (Normalde telefonu bilgisayara bağlayınca gelen bildirimden 'Sadece Şarj' yerine 'MTP' seçip görüyordum dosyaları ama ekran kırık olduğu için yapamıyorum bunu)

Elimde 1 tane USB to Type-C kablosu var ve USB mouse var. Bilgisayar var. Hata ayıklama modunu nasıl aktif edebilirim ? Aktif ettikten sonra telefonu bilgisayara yansıtıp kullanmaya devam edeceğim ekranı yaptırana kadar.

serdar48

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi6 telefonumun ekranı kırıldı ve hata ayıklama modu kapalı. Telefon çalışıyor ama ekranda birşey görünmüyor. Bilgisayar ile hata ayıklama modunu açma gibi bir şansım var mı ? adb devices yazdığım zaman

Kod:
D:\platform-tools>adb devices
List of devices attached
adb server version (31) doesn't match this client (40); killing...
could not read ok from ADB Server
* failed to start daemon
error: cannot connect to daemon

hatası alıyorum. Telefonu yaptırana kadar resimlere erişmek istiyorum. USB Kablo ile bilgisayara bağladığım zaman, ekran kilidini açmama rağmen dosyalar görünmüyor. (Normalde telefonu bilgisayara bağlayınca gelen bildirimden 'Sadece Şarj' yerine 'MTP' seçip görüyordum dosyaları ama ekran kırık olduğu için yapamıyorum bunu)

Elimde 1 tane USB to Type-C kablosu var ve USB mouse var. Bilgisayar var. Hata ayıklama modunu nasıl aktif edebilirim ? Aktif ettikten sonra telefonu bilgisayara yansıtıp kullanmaya devam edeceğim ekranı yaptırana kadar.

Yaptırana kadar bilgisayar ile telefonu beraber mi taşıyacaksın ?

Ben bilgisayar ile hata ayıklama modunun açılacağını sanmıyorum, olsa idi sürüm üzerine 7 kere tıklamamıza gerek kalmaz kablo ile bağladığımızda aktif edebilirdik Yes~~

kasva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Gerekirse beraber taşırım. 'Dosyalara da erişmem gerekiyor' yazıyor ya ?

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Twrp yüklü mü ?

kasva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Bootlader açık ama ekranda görüntü yok. Elimde 1 USB girişi --> Type-C var. 2 USB girişi --> Type-C olsaydı bir girişle bilgisayara, diğeriyle de mouse veya klavye bağlayıp gelen bildirimden MTP seçip dosyalarıma erişebilirdim. Aklıma bu geldi ama sonuçta 2 USB girişli kablo yok.