- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Samsung S3
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Stabil v10.0.1.0
- Telefon Modeli
- Xiaomi Mi 6
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi6 telefonumun ekranı kırıldı ve hata ayıklama modu kapalı. Telefon çalışıyor ama ekranda birşey görünmüyor. Bilgisayar ile hata ayıklama modunu açma gibi bir şansım var mı ? adb devices yazdığım zaman
hatası alıyorum. Telefonu yaptırana kadar resimlere erişmek istiyorum. USB Kablo ile bilgisayara bağladığım zaman, ekran kilidini açmama rağmen dosyalar görünmüyor. (Normalde telefonu bilgisayara bağlayınca gelen bildirimden 'Sadece Şarj' yerine 'MTP' seçip görüyordum dosyaları ama ekran kırık olduğu için yapamıyorum bunu)
Elimde 1 tane USB to Type-C kablosu var ve USB mouse var. Bilgisayar var. Hata ayıklama modunu nasıl aktif edebilirim ? Aktif ettikten sonra telefonu bilgisayara yansıtıp kullanmaya devam edeceğim ekranı yaptırana kadar.
Kod:
D:\platform-tools>adb devices
List of devices attached
adb server version (31) doesn't match this client (40); killing...
could not read ok from ADB Server
* failed to start daemon
error: cannot connect to daemon
hatası alıyorum. Telefonu yaptırana kadar resimlere erişmek istiyorum. USB Kablo ile bilgisayara bağladığım zaman, ekran kilidini açmama rağmen dosyalar görünmüyor. (Normalde telefonu bilgisayara bağlayınca gelen bildirimden 'Sadece Şarj' yerine 'MTP' seçip görüyordum dosyaları ama ekran kırık olduğu için yapamıyorum bunu)
Elimde 1 tane USB to Type-C kablosu var ve USB mouse var. Bilgisayar var. Hata ayıklama modunu nasıl aktif edebilirim ? Aktif ettikten sonra telefonu bilgisayara yansıtıp kullanmaya devam edeceğim ekranı yaptırana kadar.