Yardım Ekran kırıldı, hata ayıklama kapalı

kasva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil v10.0.1.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi6 telefonumun ekranı kırıldı ve hata ayıklama modu kapalı. Telefon çalışıyor ama ekranda birşey görünmüyor. Bilgisayar ile hata ayıklama modunu açma gibi bir şansım var mı ? adb devices yazdığım zaman

Kod:
D:\platform-tools>adb devices
List of devices attached
adb server version (31) doesn't match this client (40); killing...
could not read ok from ADB Server
* failed to start daemon
error: cannot connect to daemon

hatası alıyorum. Telefonu yaptırana kadar resimlere erişmek istiyorum. USB Kablo ile bilgisayara bağladığım zaman, ekran kilidini açmama rağmen dosyalar görünmüyor. (Normalde telefonu bilgisayara bağlayınca gelen bildirimden 'Sadece Şarj' yerine 'MTP' seçip görüyordum dosyaları ama ekran kırık olduğu için yapamıyorum bunu)

Elimde 1 tane USB to Type-C kablosu var ve USB mouse var. Bilgisayar var. Hata ayıklama modunu nasıl aktif edebilirim ? Aktif ettikten sonra telefonu bilgisayara yansıtıp kullanmaya devam edeceğim ekranı yaptırana kadar.

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Bootlader açık ama ekranda görüntü yok. Elimde 1 USB girişi --> Type-C var. 2 USB girişi --> Type-C olsaydı bir girişle bilgisayara, diğeriyle de mouse veya klavye bağlayıp gelen bildirimden MTP seçip dosyalarıma erişebilirdim. Aklıma bu geldi ama sonuçta 2 USB girişli kablo yok.

Bu işini görür mü?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

kasva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Evet, bende teklisi var bunun

Oyla:

kasva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Bakarım. Yaptırana kadar en azından yurttayken kullanabiliyim telefonu diye istiyorum bilgisayara yansıtmayı. 30 TL şimdilik çok geldi. Daha ucuza da bulunur belki ama başka bir yolu varsa daha iyi olur. İlginiz için teşekkür ederim. Başka çözüm fikirleri varsa bekliyorum

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Bakarım. Yaptırana kadar en azından yurttayken kullanabiliyim telefonu diye istiyorum bilgisayara yansıtmayı. 30 TL şimdilik çok geldi. Daha ucuza da bulunur belki ama başka bir yolu varsa daha iyi olur. İlginiz için teşekkür ederim. Başka çözüm fikirleri varsa bekliyorum

Yanlış anlama ama 2 bin TL'lik telefon kullanıyorsun 30 TL aparat almaya durumum yok diyorsun ?

Bu aynı 100 bin TL'ye araba alıp da 2 bin TL'ye kış lastiği almamak gibi bir durum :)

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6

Program zaten hata ayıklama açık olmadan çalışmıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, verileri kurtarmak için mutlaka ekranda görüntü olması lazım. Benim de başıma gelmişti. İnternetten araştırdım Redmi 5 plus ekran değişimimi yaptım . Daha sonra bilglerimi ulaşabildim. tavsiye edilir hizmet aldım. bir bakarsınız.

30 TL veremiyor? Ekranı nasıl değiştirsin!!

Bedava olabilecek bir şey lazım

Oyla:

kasva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Samsung S3
Konular
1
Yanlış anlama ama 2 bin TL'lik telefon kullanıyorsun 30 TL aparat almaya durumum yok diyorsun ?

Bu aynı 100 bin TL'ye araba alıp da 2 bin TL'ye kış lastiği almamak gibi bir durum :)
30 TL'lik aparatla ekran onarılsa hiç düşünmezdim ama WhatsApp, Instagram, bikaç fotoğraf için 30 TL şimdilik gereksiz

Merhabalar, verileri kurtarmak için mutlaka ekranda görüntü olması lazım. Benim de başıma gelmişti. İnternetten araştırdım Redmi 5 plus ekran değişimimi yaptım . Daha sonra bilglerimi ulaşabildim. tavsiye edilir hizmet aldım. bir bakarsınız.

Bakacağım teşekkürler.

Oyla:

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
37
mrb. usb hata ayıklama kapalı. twrp yuklu tlfn açlmyor. hata ayıklamayı çablrmym

Oyla:
Üst Alt