Hocam sizin mi8 kamerasinda sıkıntı vardı diye hatırlıyorum. Stabil sürüme güncelleme gelmiş bugün ve kamera performansı arttı diyor herkes. Bi deneyin istersenizBeyler su an indiriyorum ama daha önce ayni siteden gelistiriciyi indirmiştim inşallah direkt kurulurda yeni biseyler varmi yazarim size.
Abim bilgi icin çok sağol servisten gelmesini bekliyorum bakalım bir umut oluştu bendeHocam sizin mi8 kamerasinda sıkıntı vardı diye hatırlıyorum. Stabil sürüme güncelleme gelmiş bugün ve kamera performansı arttı diyor herkes. Bi deneyin isterseniz
Haydiii e ben simdi 8.10.25 global betadan bunada gecemem demiMix 2 s yeni güncelleme geldi 10.0.4.0.
Güncelleyen var mı?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bl kilidin açıksa fastboot ile geçiş yapabilirsin.Abim bilgi icin çok sağol servisten gelmesini bekliyorum bakalım bir umut oluştu bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haydiii e ben simdi 8.10.25 global betadan bunada gecemem demi
Bl kapalı daha önce global kararlidan global betaya geçmiştim simdide 8.10.25de aslında memnunum ama tekrar öncekine gecmek istesem direkt romu indirip telefon guncellemesinden yaparmiyim acaba dedim ama fastboot yada twrp gerekiyosa bi kaç gün sizin yorumlarınızi bekliyim degecekse geciyimBl kilidin açıksa fastboot ile geçiş yapabilirsin.
Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bl kapalı daha önce global kararlidan global betaya geçmiştim simdide 8.10.25de aslında memnunum ama tekrar öncekine gecmek istesem direkt romu indirip telefon guncellemesinden yaparmiyim acaba dedim ama fastboot yada twrp gerekiyosa bi kaç gün sizin yorumlarınızi bekliyim degecekse geciyim