- Adım
- Emin
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 12
Telefona Google hesabınızı tanımlayınca o bölümün gelmesi geldiğini düşünmüştüm.. Geri yükleme kısmı gözükür diye gelmişti aklıma, sağlık olsun hocam.Ben geri yükleme yapamadığım için eu stabile döndüm
Hayırlı olsun hocam.. Yavaş şarj sorunu yaşarsanız ryzen kernel kurun, sixteen kurdum ama pek iyi gelmedi, ryzen iyi götürüyor şimdilik.. Bakalım umarım böyle devam eder.. Ekran görüntüsü bırakayım.Romu kurdum Metin . miuiye geri dönersem telefona ihanet etmiş olurum . rom okadar hızlı ki kurulum ekranı da olmadığı için 30 içinde açıldı telefon . miuide 5-6dk . umarim büyük bir hatasını bulmam
Ryzen kernel için link verebilir misiniz.Hayırlı olsun hocam.. Yavaş şarj sorunu yaşarsanız ryzen kernel kurun, sixteen kurdum ama pek iyi gelmedi, ryzen iyi götürüyor şimdilik.. Bakalım umarım böyle devam eder.. Ekran görüntüsü bırakayım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şarjı deneyemedim henüz , yüzde 61de açıldı telefon şuan 42 . 2 saat sarj süresi verdi .Hayırlı olsun hocam.. Yavaş şarj sorunu yaşarsanız ryzen kernel kurun, sixteen kurdum ama pek iyi gelmedi, ryzen iyi götürüyor şimdilik.. Bakalım umarım böyle devam eder.. Ekran görüntüsü bırakayım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
demircannn,
DotOs son sürüm 5.1 / Android 11 Rom linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGoogle için gapps paketi, benim kullandığım paketin linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMagisk için, magisk 21.4 linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullandığım Twrp için linki bırakayım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum adımlarına gelince, ilk önce verdiğim Twrpyi kurun isterseniz.. Kurmak için, twrp menüsüne girip, install kısmından, sağ aşağıdan install image seçin, verdiğim twrp dosyasını seçerek, recovery işaretleyip onaylayın ve reboot menüsünden recovery diyerek yeniden başlatın.. Bu twrp herhangi bir şifreleme sorunu vs. Yaşatmadı bana bugüne kadar.
Rom kurulumunda yada sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım, nasıl yaptıysam anlatayım sizde öyle yapın isterseniz.
Rom + gapps + magisk dosyalarını Hafıza kartı yada otg belleğe atın..
Sonra twrp menüsüne girin, wipe kısmından format data seçerek yes diyerek onaylayın ve işlemden sonra reboot kısmından recovery seçerek reboot edin..
Tekrar Twrpden wipe kısmından, Advanced wipe diyerek, System, cache, dalvik Art, vendor, data, internal storage bu 6 seçeneği seçerek işlemi onaylayın.. Sonra install kısmından, rom + gapps + magisk arka arkaya flaşlayın, sonra wipe kısmından format data, yes diyerek onay layın ve reboot.
Android kurulumu kullanmayan arkadaşlar yedekleme için napıyorsunuz tek tek uygulama kurulmaz yaniMetin, yavas şarj sorunu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide neden 2 defa format data yaptığınızı anlamadım ben hocam . hadi ilkte yaptınız ikinciye neden yapıyorsunuz ben rom +gaps+magisk+ dfe ile formatsiz kurdum gayet iyi çalışıyor .
Swift backup kullanıyorumAndroid kurulumu kullanmayan arkadaşlar yedekleme için napıyorsunuz tek tek uygulama kurulmaz yani