Rom DotOS 5.0.1 Official R for Redmi Note 8

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
demircannn,

DotOs son sürüm 5.1 / Android 11 Rom linki
Google için gapps paketi, benim kullandığım paketin linki
Magisk için, magisk 21.4 linki

Kullandığım Twrp için linki bırakayım

Kurulum adımlarına gelince, ilk önce verdiğim Twrpyi kurun isterseniz.. Kurmak için, twrp menüsüne girip, install kısmından, sağ aşağıdan install image seçin, verdiğim twrp dosyasını seçerek, recovery işaretleyip onaylayın ve reboot menüsünden recovery diyerek yeniden başlatın.. Bu twrp herhangi bir şifreleme sorunu vs. Yaşatmadı bana bugüne kadar.

Rom kurulumunda yada sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım, nasıl yaptıysam anlatayım sizde öyle yapın isterseniz.

Rom + gapps + magisk dosyalarını Hafıza kartı yada otg belleğe atın..
Sonra twrp menüsüne girin, wipe kısmından format data seçerek yes diyerek onaylayın ve işlemden sonra reboot kısmından recovery seçerek reboot edin..
Tekrar Twrpden wipe kısmından, Advanced wipe diyerek, System, cache, dalvik Art, vendor, data, internal storage bu 6 seçeneği seçerek işlemi onaylayın.. Sonra install kısmından, rom + gapps + magisk arka arkaya flaşlayın, sonra wipe kısmından format data, yes diyerek onay layın ve reboot.

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
demircannn,

DotOs son sürüm 5.1 / Android 11 Rom linki
Google için gapps paketi, benim kullandığım paketin linki
Magisk için, magisk 21.4 linki

Kullandığım Twrp için linki bırakayım

Kurulum adımlarına gelince, ilk önce verdiğim Twrpyi kurun isterseniz.. Kurmak için, twrp menüsüne girip, install kısmından, sağ aşağıdan install image seçin, verdiğim twrp dosyasını seçerek, recovery işaretleyip onaylayın ve reboot menüsünden recovery diyerek yeniden başlatın.. Bu twrp herhangi bir şifreleme sorunu vs. Yaşatmadı bana bugüne kadar.

Rom kurulumunda yada sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım, nasıl yaptıysam anlatayım sizde öyle yapın isterseniz.

Rom + gapps + magisk dosyalarını Hafıza kartı yada otg belleğe atın..
Sonra twrp menüsüne girin, wipe kısmından format data seçerek yes diyerek onaylayın ve işlemden sonra reboot kısmından recovery seçerek reboot edin..
Tekrar Twrpden wipe kısmından, Advanced wipe diyerek, System, cache, dalvik Art, vendor, data, internal storage bu 6 seçeneği seçerek işlemi onaylayın.. Sonra install kısmından, rom + gapps + magisk arka arkaya flaşlayın, sonra wipe kısmından format data, yes diyerek onay layın ve reboot.
Google kurulumu sürekli hata veriyor ve geçemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi oldu bu gappssiz romlar beni tav ediyor bu sefer de yedekle geri yükle kısmı gelmiyor direkt telefon açılıyor

Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

Şimdi oldu bu gappssiz romlar beni tav ediyor bu sefer de yedekle geri yükle kısmı gelmiyor direkt telefon açılıyor
google ile ilgi bir sorun var bu aralar hocam bende de olmuştu interneti kapatıp atla yaparak cihazı açıyorum sonra hesap ekliyorum

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Bende de direk açıldı cihaz.. Ben o şekilde yedek kullanmadığım için nasıl bir yol izleriz bilemiyorum.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Metin, nasil rom önerir misiniz

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam arayüzü olsun performansı olsun gayet iyi, ben çok sevdim.. Pil iyi ancak zamanım olmadı fulleyip bakamadım henüz.. Bence denemeye değer.
Tesekkurler , belki hafta sonu deneyebilirim . başka kişilerden de iyi duyumlar aldım rom hakkında

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Tesekkurler , belki hafta sonu deneyebilirim . başka kişilerden de iyi duyumlar aldım rom hakkında
Bende xda konu başlığına bakıp öyle yükleme kararı aldım.. Iyi ki yüklemişim diyorum.. Romu yüklemek istiyorum diye yazmasaydı StreX hocam, haberim bile olmayacaktı..
Bir baktım foruma Merdanov hocam konu başlığı açmış. :)

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Sekko Engin. StreX MemurBey ve romu kurmak isteyen arkadaşlar bilginiz olsun, icon pack yüklüyorum ama pek bişi değişmiyor, nasıl desem bi şekilde sistem yada stok launcher bunu engelleniyor.. Bir ayarı var mı diye baktım ama ben çözüm bulamadım..

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129