Kamera gecikmesi var mıStreX hocam sevdim valla yalan yok, arayüz çok hoş, görsel olsun, performans olsun mutlu etti beni.. Gelmek isterseniz buyurun.. Istemiyorsanız yine buyurun, Zamanla seversiniz
Miui romlarda olan kamera var, hatta 48 mega piksel moduda var gayette iyi çalışıyor..Kamera gecikmesi var mı
Micam var mı
Şarj nasıl
Arayüzü çok hoşuma gitti bu üçünde sorun yoksa geleyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de non cfw yazıyor xda başlığında bu ne demek?
Cfw note 8 prolar için geçerli İlk sürümde kamera gecikmesi vardı mesela Video dan Foto moda geçtiğinizde donuyordu. Kendim denemiştim.Miui romlarda olan kamera var, hatta 48 mega piksel moduda var gayette iyi çalışıyor..
Kamera gecikmesi derken ne demek istediniz anlamadım ama herhangi bir sorun yaşamadım.. Yalnız 1 kez ön kamera bir saniye kadar gecikti, bu bir sorun mu bilmem sizin için.
Şarj şu an için iyi ancak 100e doldurup denemedim, fırsatım olmadı.
Non cfw nedir bilgim yok.
Çağrı kaydı özelliği var hocam.. Görseller ve özellikler için ekran görüntüleri yardımcı olur umarım..Görsele Çok önem veriyorum, rom ile ilgili olarak sormak istiyorum klasör görünümü nasıl acaba? görsel atabilirmisiniz?
Bir Çok Özelleştirme Olduğu Yazılmış Ne Gibi Özelleştirmeler Mevcut Acaba?
Ayrıca Merak Ettiğim Bir Konu da Arama Uygulamasında Çağrı Kaydı Özelliği Bulunmakta mı?
Gapps versiyonu olmaması çok üzücü maalesefÇağrı kaydı özelliği var hocam.. Görseller ve özellikler için ekran görüntüleri yardımcı olur umarım..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.