herşey çok iyi ama arama ekranı gelmiyor ben aradığım da da aynı şekilde
nasıl açabilirim o konuda da yardımcı olursanız.keşke mesajları okusanız.Rom - DotOS 5.0.1 Official R for Redmi Note 8
Rica ederim hocam, Tamamdır :D Yavaş şarj oluyor gibi.. Sanki sonra hızlanacakmış hissiyatı verdi, bakalım nasip :)forum.miuiturkiye.net
keşke mesajları okusanız.Rom - DotOS 5.0.1 Official R for Redmi Note 8
Rica ederim hocam, Tamamdır :D Yavaş şarj oluyor gibi.. Sanki sonra hızlanacakmış hissiyatı verdi, bakalım nasip :)forum.miuiturkiye.net
Yaa hocam gerekli olduğunu sanmıyorum format data için, benimkisi alışkanlıkMetin, yavas şarj sorunu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide neden 2 defa format data yaptığınızı anlamadım ben hocam . hadi ilkte yaptınız ikinciye neden yapıyorsunuz ben rom +gaps+magisk+ dfe ile formatsiz kurdum gayet iyi çalışıyor .
Ryzen kernel için link verebilir misiniz.
Romu kurun, cihaz açılsın sonra kernel flaş.. Boot ve dtbo yedeği almayı unutmayın her ihtimale karşı.dotOS kurdum şimdi. Bu Ryzen kerneli ne zaman ve nasıl kurmam lazım Metin hocam?
Çok şeker bir rom, görsel olarak beğendim. Biraz otursun kendine gelsin bakalım beraber devam edebilecek miyiz görelim. Her ihtimale karşı bootloader kilidini açmadan önce bütün şifreleri kaldırdım telefondan. Ekran kilidi, gizlilik kilidi vs. hepsini kaldırıp öyle kilidi açtım. Ardından adb ile OrangeFox yükledim hiçbir sorun çıkmadı. Bu rom tatmin etmezse EU Stabil 12.0.3.0 geçerim.Yaa hocam gerekli olduğunu sanmıyorum format data için, benimkisi alışkanlık
Romu kurun, cihaz açılsın sonra kernel flaş.. Boot ve dtbo yedeği almayı unutmayın her ihtimale karşı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu rom için fw de gerekli mi? Android 9 dan geçtim ne wifi ne mobil çalışmadı. Unuttum herhalde kurulumu hahaha.Yaa hocam gerekli olduğunu sanmıyorum format data için, benimkisi alışkanlık
Romu kurun, cihaz açılsın sonra kernel flaş.. Boot ve dtbo yedeği almayı unutmayın her ihtimale karşı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
herşey çok iyi ama arama ekranı gelmiyor ben aradığım da da aynı şekilde
Tam olarak nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum, bir yerleri kurcaladım ama nereyinasıl açabilirim o konuda da yardımcı olursanız.
Fw kurmadım, herhangi bir sorun yaşamadım hocam.Şimdi romu kurdum lakin ne wifi ne hat geldi. Acaba fw mi kurmak lazim
Geliştirici fw kurulumunu öneriyor bence deneyin.Bu rom için fw de gerekli mi? Android 9 dan geçtim ne wifi ne mobil çalışmadı. Unuttum herhalde kurulumu hahaha.