- Adım
- Melisa
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 18
Cherish epey güzel 6 ay kullandım. Kendi içinde koyu modda kullanılan şeffaf teması var. 2.6 versiyonu benim en beğendiğim sürüm. Daha sonrasında ayarlar menüsü biraz değişti. Romda her şey sorunsuz çalışıyor.TacoNikky, teşekkür ederim o zaman yedek alıp dirty flash atip yüklerim. Üstüne de onu.
Bir de merak ettiğim bug vs veya uygulamalarda hata var mı denediyseniz bilgi verir misiniz ?
DOT os da vanilla sürümünü kursan bile aramalar ve mesajlar Google uygulaması kaldırmayı denemedim. DOTos 5.1.1 aynısını yapıyordu 5.1.3 aynısı oluyor çözümü varsa beklerim herkestencrazy_g, dot os sürümü değişmeyi denediniz mi ? Belki versiyonla alakalıdır..
Cherish, extended gibi romlarda google uygulamaları hep var. Cihaz play store sertifikalı oluyor onlarda. Googlesız en sade lineage os kullanabilirsiniz yada fork lineage.crazy_g, anladım, yine bağımlı olma ihtimali var yani.. umarım kalkıyordur. Sizin durum çok enteresan, haftada bir mutlaka donması, epey merak ettim.. bilgili arkadaşlar yardımcı olur umuyorum