Mod Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)

shritzenn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
furkan
Cihazım
MI9
Konular
0
mi 9 global rom'da çalışır mı magisk root her şey yüklü.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
mi 9 global rom'da çalışır mı magisk root her şey yüklü.
Hocam geliştiriciler custom romlar için olduğunu belirtmişler, benimde globalde deneme şansım olmadı. O yüzden olumlu olumsuz bir cevap veremem.

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
Youtube uzerinden kurulumu bire bir yaptim velakin dolby durduruldu hatasi aliyorum. Mi rom android 10 . Bir de depolamaya izin vermem lazimdi dolby girmeden ama oyle bi seçenek çikmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Youtube uzerinden kurulumu bire bir yaptim velakin dolby durduruldu hatasi aliyorum. Mi rom android 10 . Bir de depolamaya izin vermem lazimdi dolby girmeden ama oyle bi seçenek çikmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam youtube dan hangi anlatımı referans aldınız bilmiyorum. Magisk manager 7.4, magisk 20.1, Audio Modification Library 2.4 versiyonlarını ve selinux kurulumunu sırasında "permessive" seçmiş olarak kurmanız gerekiyor.

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
Hocam youtube dan hangi anlatımı referans aldınız bilmiyorum. Magisk manager 7.4, magisk 20.1, Audio Modification Library 2.4 versiyonlarını ve selinux kurulumunu sırasında "permessive" seçmiş olarak kurmanız gerekiyor.

Efendim Eu rom da da kurmustum calismadi , simdi sizin.anlatiminizla kurcaktim twrp den 20.1 flashliyorum ama magisk yuklu degil diyor 20.3 yukle cikiyor. Telefon pocophone f1

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Hocam Allah senden razı olsun Dolby olmadan telefonu elime alasım gelmiyordu cihazı yeni almıştım hepsini denedim olmadı bu oldu Allah senden razı olsun

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam Allah senden razı olsun Dolby olmadan telefonu elime alasım gelmiyordu cihazı yeni almıştım hepsini denedim olmadı bu oldu Allah senden razı olsun
Allah Sizden de Razı olsun Hocam. Bir faydam olduysa ne mutlu. Güle güle keyifle kullanın. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Efendim Eu rom da da kurmustum calismadi , simdi sizin.anlatiminizla kurcaktim twrp den 20.1 flashliyorum ama magisk yuklu degil diyor 20.3 yukle cikiyor. Telefon pocophone f1
Üstadım, magisk önceden kurulu muydu, hangi versiyonu kuruluydu? Magisk 20.1 konudaki linkten mi indirdiniz?

Son düzenleme:

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
dostum aynı sıkıntıdan bende müzdariptim magisk 20.3 ü kur telefona ardından magiski aç altta ki kaldıra bas kaldırsın ve magisk silinsin sonra magisk menager 7.4 apk yi kur telefonu kapat twrp al ve magisk 20,1 i kur sorun çözülecektir.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
dostum aynı sıkıntıdan bende müzdariptim magisk 20.3 ü kur telefona ardından magiski aç altta ki kaldıra bas kaldırsın ve magisk silinsin sonra magisk menager 7.4 apk yi kur telefonu kapat twrp al ve magisk 20,1 i kur sorun çözülecektir.
Hocam 20.1 kurmaya çalışmadan önce, sizde magisk in herhangi bir sürümü kurulu muydu?

Üst Alt