Mod Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)

eemmfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
samsung
Konular
9
Halen magisk manager 7.4 ve magisk 20.1 demisiniz hocam? Birde ana ekranda viper 4 ikonu çıktı mı? Cihazı yeniden başlatın cihaz açılırken viper4 sizden tekrar izin isteyecek onaylayın, ve manager dan izini tekrar kontrol ediniz.
Hocam ekran resmini de gönderdim
Ikonu var masaüstünde. Halen dediginiz sürümler yüklü. Ama izin isteme çıkmıyor. Bi süre sonra viper4andorid izin reddedildi yazı çıkmıştı daha önce.

Ekli dosyalar

• 20200126_222545.jpg
    20200126_222545.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 11
  • 20200126_222107.jpg
    20200126_222107.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 11

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam ekran resmini de gönderdim
Ikonu var masaüstünde. Halen dediginiz sürümler yüklü. Ama izin isteme çıkmıyor. Bi süre sonra viper4andorid izin reddedildi yazı çıkmıştı daha önce.
Hocam ilk önce, ekrandaki viper4 ikonuna basılı tutup bilgilerden verileri temizle yapıp, uygulamayı yeniden çalıştırmayı dener misiniz.
Birde viper4 ü sonraki verdiğim linkten mi indirdiniz?
Viper4AndroidFX v2.7.1.0

eemmfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
samsung
Konular
9
Hocam ilk önce, ekrandaki viper4 ikonuna basılı tutup bilgilerden verileri temizle yapıp, uygulamayı yeniden çalıştırmayı dener misiniz.
Birde viper4 ü sonraki verdiğim linkten mi indirdiniz?
Viper4AndroidFX v2.7.1.0
Aynen sizin verdiğiniz linkten indirdim hocam. Dediginiz gibi önbellek temizledim. Tüm verileri temizle dedim. Yine aynı hatayı verdi. Kök erişimi alınıyor. Yükleme başarısız oldu diyor. Cozemedim. Uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim. Yine aynı sorun. Acaba magisk den modüllerden viper4 yazdığımda iki uygulama çıkıyor oklarından birini yüklesem olur mu? Viper4andorid xhifi yaziyor

Ekli dosyalar

• 15800676358382254961417001661843.jpg
    15800676358382254961417001661843.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 8

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Aynen sizin verdiğiniz linkten indirdim hocam. Dediginiz gibi önbellek temizledim. Tüm verileri temizle dedim. Yine aynı hatayı verdi. Kök erişimi alınıyor. Yükleme başarısız oldu diyor. Cozemedim. Uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim. Yine aynı sorun. Acaba magisk den modüllerden viper4 yazdığımda iki uygulama çıkıyor oklarından birini yüklesem olur mu? Viper4andorid xhifi yaziyor
Bazı uygulamalar sorunsuzca kurulsa da kimi zaman ilginç sekilde nedense sorun çıkarabiliyor. Manager modüllerde halen kurulmuş olarak görünmüyor mu? ve izinlerde yok mu? bir de Hi-fi yi kurabildiniz mi?
magisk Manager kütüphanesindeki bu 2 uygulama versiyonu benim cihazda (9se) çalışmadı. Ancak sizin cihaz daha güncel bir cihaz çalışabilir denemekte fayda var.

eemmfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
samsung
Konular
9
Bazı uygulamalar sorunsuzca kurulsa da kimi zaman ilginç sekilde nedense sorun çıkarabiliyor. Manager modüllerde halen kurulmuş olarak görünmüyor mu? ve izinlerde yok mu? bir de Hi-fi yi kurabildiniz mi?
magisk Manager kütüphanesindeki bu 2 uygulama versiyonu benim cihazda (9se) çalışmadı. Ancak sizin cihaz daha güncel bir cihaz çalışabilir denemekte fayda var.
Modüllerde bunlar var hocam. Viper4andorid görünmüyor. Hifi yükledim ama onunda herhangi bir ikonu çıkması gerekiyor mu acaba?

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Modüllerde bunlar var hocam. Viper4andorid görünmüyor. Hifi yükledim ama onunda herhangi bir ikonu çıkması gerekiyor mu acaba?
Hi-fi masa üzerine bir ikon atmaz, Ayarlar> Ses&titreşim>ses efektleri altında Hi-fi ses olarak görünür. Aktiftir ama devre dışı bırakmaya izin vermez, bu normal. kütüphanedeki Viper4 legacy de mi çalışmadı?
Viper için farklı bir dosya atmaya çalışıyorum, internette biraz yavaşlık var biraz uzun sürüyor. Bitince linki atıcam. Hem magisten kurulum hemde apk olarak kurulum yapılıyor bununla.

eemmfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
samsung
Konular
9
Hocam modüller üzerinden çıkan viper4andoridi yükledim. Onda da erişim izni reddedildi diyor. Ve de magisk manager üzerinden dediginiz yere izin vermek istediğim de uygulama bulunamadı diyor. Cozemedim.

Son düzenleme:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam modüller üzerinden çıkan viper4andoridi yükledim. Onda da erişim izni reddedildi diyor. Ve de mavisi manager üzerinden dediginiz yere izin vermek istediğim de uygulama bulunamadı diyor. Cozemedim.
Bunun neden olduğunu bende bir türlü anlayamadım.Şu anda dolby çalışıyor, hifi çalışıyor doğrumu?
Şimdi viper4 ün farklı bir dosyasını atıyorum. Zip olanı magisk managerdan kurun. Resetten sonra da apk olanı kurun. Bir de bunu deneyelim.

eemmfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
samsung
Konular
9
Hi-fi masa üzerine bir ikon atmaz, Ayarlar> Ses&titreşim>ses efektleri altında Hi-fi ses olarak görünür. Aktiftir ama devre dışı bırakmaya izin vermez, bu normal. kütüphanedeki Viper4 legacy de mi çalışmadı?
Viper için farklı bir dosya atmaya çalışıyorum, internette biraz yavaşlık var biraz uzun sürüyor. Bitince linki atıcam. Hem magisten kurulum hemde apk olarak kurulum yapılıyor bununla.
Viper için legacy olan kuruldu hocam yine izin reddedildi diyor ama bu defa modüllerde yüklü olarak göründü. Uygulamaya da giriyor. Ses farkını deneyeceğim. Hifi için ise ses efektleri diye bir menü yok. Kulaklık kısmına girdigimde var. Orda da kulaklık takılı olmadığı için menüye giremiyorum. Kulaklık takip deneyeceğim. Acaba bluetooth kulaklıkta etkin olur mu denerim yarın inşallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun neden olduğunu bende bir türlü anlayamadım.Şu anda dolby çalışıyor, hifi çalışıyor doğrumu?
Şimdi viper4 ün farklı bir dosyasını atıyorum. Zip olanı magisk managerdan kurun. Resetten sonra da apk olanı kurun. Bir de bunu deneyelim.

Bu arada sizi de akşam akşam yordum hocam. Kusuruma bakmayın.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Viper için legacy olan kuruldu hocam yine izin reddedildi diyor ama bu defa modüllerde yüklü olarak göründü. Uygulamaya da giriyor. Ses farkını deneyeceğim. Hifi için ise ses efektleri diye bir menü yok. Kulaklık kısmına girdigimde var. Orda da kulaklık takılı olmadığı için menüye giremiyorum. Kulaklık takip deneyeceğim. Acaba bluetooth kulaklıkta etkin olur mu denerim yarın inşallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sizi de akşam akşam yordum hocam. Kusuruma bakmayın.
Rica ederim, yardımımın dokunmasından keyif alırım, hiç sorun olmaz. Yes~~
Hi-Fi konusuna gelince, zaten sadece kulaklıkta etki ediyor. Özelleştirme yapılmıyor standard özelliklerini kendisi aktif ediyor. Ancak kullanırken diğer modülleri pasifleştirip, önceki haliyle kıyaslarsanız, farkı anlayabilirsiniz.

Üst Alt