Mod Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
aynen 20.3 kuruluydu bayaa uğraştırdı 20.1 i kurmak
Üst versiyon uygulamanın üzerine daha eski bir versiyon kurmak her zaman sorun yaratıyor. Bunu konuyu daha önce paylaşmıştım ama arada kaynamış dikkat çekmemiş olabilir. Siz kendi çabanızla çözümü üretmişsiniz. Yes~~ Hatırlatma ve bilgi için teşekkürler Hocam. :)
Öncelikle Magisk manager dan magisk i kaldırıp, restart yapın, daha sonra Magisk manager uygulamasını kaldırıp, cihazı tekrar restart yapıp, önce magisk manager 7.4 kurup sonra twrp den magisk 20.1 kurun. Sonraki işlemler için konudaki kurulum aşamalarını takip edin. Özellikle Selinux kurulumunda "permessive" seçmiş olmaya dikkat edin hocam.

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
dostum aynı sıkıntıdan bende müzdariptim magisk 20.3 ü kur telefona ardından magiski aç altta ki kaldıra bas kaldırsın ve magisk silinsin sonra magisk menager 7.4 apk yi kur telefonu kapat twrp al ve magisk 20,1 i kur sorun çözülecektir.

Tamamdır ustad dediginizi yaptigimi varsayip 20.1 yuklendi , dolby kurulumu başarili olacakmidir sizce ? Çünkü eu room da dediginiz magisk sürümleri ile kurulumları bire bir yapmistim calismamisti. Pocophone f1 in ses farklılığından mi olmuyor acaba?

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Tamamdır ustad dediginizi yaptigimi varsayip 20.1 yuklendi , dolby kurulumu başarili olacakmidir sizce ? Çünkü eu room da dediginiz magisk sürümleri ile kurulumları bire bir yapmistim calismamisti. Pocophone f1 in ses farklılığından mi olmuyor acaba?
İlk adım güzel başladı Üstadım, devamı da güzel gelir inşallah. :) Selinux kurarken permessive (-) seçmeye dikkat edin. Poco cihazı test etme şansımız olmadı. İlk tecrübemiz siz olacaksınız.

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32
İlk adım güzel başladı Üstadım, devamı da güzel gelir inşallah. :) Selinux kurarken permessive (-) seçmeye dikkat edin. Poco cihazı test etme şansımız olmadı. İlk tecrübemiz siz olacaksınız.

Şimdi eu rooma geçtim hocam bire bir denicem olmazsa telefonsal sorun olduğunu düşüncem :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi eu rooma geçtim hocam bire bir denicem olmazsa telefonsal sorun olduğunu düşüncem :(

Malesef efendim olmadı , talimatlarıniza göre kurulum yaptım velakin mi logosunda android yükleniyor gözüküyor tel açılmadı recovery mm den Dolby kaldırınca açıldı telefon. Beklemede kalacam belki başka biri çözer 3 4 gündür sistem sil , dosyaları yükle baydı :(

Son düzenleme:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

Malesef efendim olmadı , talimatlarıniza göre kurulum yaptım velakin mi logosunda android yükleniyor gözüküyor tel açılmadı recovery mm den Dolby kaldırınca açıldı telefon. Beklemede kalacam belki başka biri çözer 3 4 gündür sistem sil , dosyaları yükle baydı :(
Sağlık olsun Hocam. Aynı şeyleri tekrar tekrar denemek bıktırıyor.EU romla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama telefonla uyumsuz olma ihtimali yüksek :(

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19

eu rom da yükledim sorunsuz

bayramavci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Pocophone F1
Konular
32

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
agit77 Hocam verdiğiniz reçete ile RN7 ye sorunsuz kurulumu yapıp, çalıştırdım. Yes~~
Ayrıca, açtığım bu konudaki Dolby kurulumunu, cihazımdan ( Mi9 SE ) kaldırıp, Sizin paylaştığınız kurulumu denedim. Aynı şekilde ilk denemede sorunsuz kuruldu ve çalışıyor.Farklı cihazlarda da çalışacağını düşünüyorum.Tekrar teşekkür ederim, Emeğinize sağlık. clap~~
Konudaki kurulum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sizin verdiğiniz kurulum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Rica ederim hocam sorunlu olanlar için faydalı olur umarım clap~~clap~~

Üst Alt