Mod Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
benim ses düşüklüğüyle ilgili hiç şikayetim yok açıkçası. o yüzden bu modülü es geçiyorum. teşekkürler bilgilendirmeler için.
hayır bencede tekrar düşürüp yapmaya gerek yok ( %10-15) oranında etki ediyor diyebilirim )
ayrıca yakın sürede magisk için stabil çalışır bir sürüm geleceğini düşünüyorum ki bunun içinde çalışmalar yapıyorlar, bu kadar kullanılan bir programı böyle bir eksikle uzun süre bu sürümde bırakmazlar o zaman rahatlıkla yüklersiniz

ayrıca ses düşüklüğünden yine de rahatsızlık duyarsanız şöyle bir başlık var bizim cihazlar için ben denemedim hiç ama bluetooh kulaklıkta sesi hissedilir derecede yükselttiği söyleniyor Rehber - Mi 8 Lite Kulaklık Ses Yükseltme Modülü
magisk 20.3 le çalışır mı tabi orasıda meçhul

ben de aynısını düşünüyorum. :) teşekkürler.
O kadar uğraşa değmiyor ya da ben çok fazla denediğimden sıkıldım :) yakında ya magisk uyum sorununu çözer ya da bu modülü geliştirenler güncelleme yaparlar.

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
benim ses düşüklüğüyle ilgili hiç şikayetim yok açıkçası. o yüzden bu modülü es geçiyorum. teşekkürler bilgilendirmeler için.

ben de aynısını düşünüyorum. :) teşekkürler.

rica ederim, umarım sizi tatmin edecek ses kalitesini yakalarsınız :)

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Öncelikle paylaşım için teşekkürler MarcoPasha hocam

RN7 Android 10 deneyen varmı acaba Magisk 20.1 kurulmuyor giggle~~
Magisk 20.3 yüklü olan sürüm

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Öncelikle paylaşım için teşekkürler MarcoPasha hocam

RN7 Android 10 deneyen varmı acaba Magisk 20.1 kurulmuyor giggle~~
Magisk 20.3 yüklü olan sürüm

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam 20.3 ile kurulum yapılmıyor. Uygulamayı başlattığınızda atıyor. Sizde de 20.1 kurulmuyorsa giggle~~ , biraz daha beklemek gerekiyor, zira twrp ile kurulan bir modülü takip ediyorum. Sorunsuz hal aldığında paylaşacağım.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Hocam 20.3 ile kurulum yapılmıyor. Uygulamayı başlattığınızda atıyor. Sizde de 20.1 kurulmuyorsa giggle~~ , biraz daha beklemek gerekiyor, zira twrp ile kurulan bir modülü takip ediyorum. Sorunsuz hal aldığında paylaşacağım.

teşekkürler hocam. bekleyelim o zaman yn~~

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Mi 8 çalışmıyor. Mi logosunda takılı kalıyor.

Bilgiler :

Magisk 20.1 ve 20.3 (İkisi ilede denendi.) Magisk Manger 7.4.0 ve 7.5.1 (İkisi ile de denendi.)
Eu Beta 20.1.21

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Mi 8 çalışmıyor. Mi logosunda takılı kalıyor.

Bilgiler :

Magisk 20.1 ve 20.3 (İkisi ilede denendi.) Magisk Manger 7.4.0 ve 7.5.1 (İkisi ile de denendi.)
Eu Beta 20.1.21

Hocam halen 20.1 ve 7.4 - Audio Modification Library 2.4 yüklü ise selinux un kurulumuna biraz dikkat ederek tekrar dener misiniz. ilk soruya (+) Ses açma, ikinciye (-) ses kısma tuşlarıyla.
Dünde başka bir arkadaşla benzer sorunu yaşadık ve sonunda selinux permessive seçilmediğinden olduğunu fark ettik.
Birde cihazın resetten sonrası açılış 4-5 dk sürebilir.

Son düzenleme:

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Hocam halen 20.1 ve 7.4 - Audio Modification Library 2.4 yüklü ise selinux un kurulumuna biraz dikkat ederek tekrar dener misiniz. ilk soruya (+) Ses açma, ikinciye (-) ses kısma tuşlarıyla.
Dünde başka bir arkadaşla benzer sorunu yaşadık ve sonunda selinux permessive seçilmediğinden olduğunu fark ettik.
Birde cihazın resetten sonrası açılış 4-5 dk sürebilir.
Maalasef hocam yine kontrol ettim denedim; cihaz mi logosu kısmında kalıyor. Magisk kaldır yükle modül dene bootloop oldu açılmadı falan derken bugün elli kez yükle kaldır yapmışımdır. Farklı sürümler farklı modüller yok bu dolby bir tek viper ile birlikte sunulan konuda yüklendi. O da 20.3'te yüklendi. 20.1 de Hi-Fi yükleniyor. Çabalarım sonucu az önce bir sürü şey yaparak viper yüklemeyi başardım. Viper yeterli gibi duruyor ama bilemedim belki Hi-Fi ile Viper'ı 20.1 de yükleyip üstüne 20.3 güncelleme yapıp dolby atabilirim. O da düz dolby atmos sanırım yeni sürüm değil :)

Üst Alt