- Adım
- U
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 17
İyi olur hocam özelden ayarları atarsınız. Modülleri hangi konuya göre yükleyeyim? Miui11 android 10 uyumlu olması için.
hi-fi için ; Mod - [Magisk] Hi-Fi Audio ™
viper4a için ; Rehber - (Android 10 - MIUI 11) Viper4Android FX Kurulumu
burda herhangi bir hata ya karşılık twrp recovery kullanıyorsanız Mod - Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma (2. Yöntem eklendi) burdaki 2. modülü kurmanızı tavsiye ederim her ihtimale karşı çünkü bootloop'a atabiliyor cihaz ( bende buda işe yaramamıştı orengefox twrp olarak kurdum sonrasında o günden beri onu kullanıyorum gayet memnunum, olaki bootloop a düştü cihaz kaldıramadınız aklınızda bulunsun orangefox kurup hemen çözebilirsiniz )
kurduktan sonra viper4a yı VİPER-DDC ve Sarmalanma Modlarını kullanmak için ekte verdiğim dosyayı zipten çıkarıp dahili hafıza/ana dizindeki ViPER4Android klasörü ile yer değiştirmeniz gerekli ( biraz zaman alcaktır )
kullandığım ayarlar ;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bluetooth ayarlarında Viper-DCC kısmında seçenekler verdiğim ekteki dosyayı ana dizine attıktan sonra aktif olacak, eğer kullanacağınız cihazın ismi varsa listede direk seçebilirsiniz ama yoksa en iyi sesi aldığınızı seçmeniz gerekicek ( bu ayar gerçekten ses sürücüsü cihaza göre varsa baya kaliteye etki ediyor ) , eğer kullanacağınız cihaz listede yoksa Beats by Dr.Dre Mixr i deneyin bende farklı bir cihazda iyi sonuç verdi belki işinize yarayabilir.
Sarmalanma yıda kendinize göre seçebilirsiniz ben çok aradığımı bulamadım o kısımda ama beklentisini karşılayanlar oluyor
Ek olarak geliştirici seçeneklerinden mutlak sesi devre dışı bırak ayarını açmanızı tavsiye ederim, bluetooth kulaklıklarda hem konuşma hem müzik dinleme yapıldığından çoğu cihazda ayar kapalı olduğunda müzik sesinide android cihaz düşük seviye ye çekiyor
Ekli dosyalar
Son düzenleme: