Merhaba hocam, bu konudaki sürümü deneyebilirsiniz.Ben çalışan bir Dolby modül bulamadım. Mi6 eu miu12 geçtikten sonra yardımcı olur musunuz
Note 9 pro için yine kurulum bu şekilde mi olmalıAndroid cihaz kullandığım günden itibaren sadece Dolby Atmos kullandım. Viper4 de çok güzel fakat içerisinde çok fazla seçenek barındırdığı için pek tercih etmedim. Dolby Android 8(Oreo)'e kadar mükemmel çalışıyordu. Ama Pie cihazlarda artık tatmin etmiyor. O yüzden farklı arayışlara girdim ve Viper4AndroidFX kullanmaya karar verdim. En verimli kullanma yollarını ararken XDA forumunda paylaşılan aşağıdaki yöntemi buldum ve şuan da müzik dinlerken eskisi gibi keyif almaya başladım.
Dikkat bu işlem Root gerektirir
Magisk 19.3 ile kullanıyorum
JamesDSP varsayılan ayarlarda kullanabilirsiniz.
- Viper4AndroidFX v2.7.1.0 indirin ve yükleyin. Telefonu yeniden başlatmayın
- Ekteki Dolby_Digital_Plus_v.6.1-_UNiTY__Light__by_repey6-20190315.zip dosyasını indirin ve magisk modüllerden kurun. Cihazı yeniden başlatın
- Magisk indir menüsüne gelip jamesDSP indirin ve kurun. Yeniden başlatmayın
- Tekrar Magisk indir menüsünden Audio Modification Library indirip kurun ve yeniden başlatın
- Viper4 açın, kök izinleri verin ve sürücüleri yükleyin. Cihaz yeniden başlatılacak
Viper4 açıkken şarkı geçişlerinde 1 saniyelik bir takılma oluyor. Çözebilirsem konuya ekleyeceğim. Sizlerden de çözüm gelirse sevinirim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yardımcı konular
Rehber - Viper4AndroidFX Kullanımı ve Özel İpuçları
Mod - Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma (2. Yöntem eklendi)
Dolby atmos ve viper tavsiye ederimNote 9 pro için yine kurulum bu şekilde mi olmalı
Hocam bende James DSP programı sürekli durduruldu hatası veriyor çok kez denedim yardımlarınız için teşekkürlerAndroid cihaz kullandığım günden itibaren sadece Dolby Atmos kullandım. Viper4 de çok güzel fakat içerisinde çok fazla seçenek barındırdığı için pek tercih etmedim. Dolby Android 8(Oreo)'e kadar mükemmel çalışıyordu. Ama Pie cihazlarda artık tatmin etmiyor. O yüzden farklı arayışlara girdim ve Viper4AndroidFX kullanmaya karar verdim. En verimli kullanma yollarını ararken XDA forumunda paylaşılan aşağıdaki yöntemi buldum ve şuan da müzik dinlerken eskisi gibi keyif almaya başladım.
Dikkat bu işlem Root gerektirir
Magisk 19.3 ile kullanıyorum
JamesDSP varsayılan ayarlarda kullanabilirsiniz.
- Viper4AndroidFX v2.7.1.0 indirin ve yükleyin. Telefonu yeniden başlatmayın
- Ekteki Dolby_Digital_Plus_v.6.1-_UNiTY__Light__by_repey6-20190315.zip dosyasını indirin ve magisk modüllerden kurun. Cihazı yeniden başlatın
- Magisk indir menüsüne gelip jamesDSP indirin ve kurun. Yeniden başlatmayın
- Tekrar Magisk indir menüsünden Audio Modification Library indirip kurun ve yeniden başlatın
- Viper4 açın, kök izinleri verin ve sürücüleri yükleyin. Cihaz yeniden başlatılacak
Viper4 açıkken şarkı geçişlerinde 1 saniyelik bir takılma oluyor. Çözebilirsem konuya ekleyeceğim. Sizlerden de çözüm gelirse sevinirim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yardımcı konular
Rehber - Viper4AndroidFX Kullanımı ve Özel İpuçları
Mod - Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma (2. Yöntem eklendi)