- Adım
- Ali Rıza
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 2
Anladım teşekkürlerTemiz kurulum rom atmak gerekir gibi görünüyor
Anladım teşekkürlerTemiz kurulum rom atmak gerekir gibi görünüyor
Bu konudaki 2. Yöntemi deneyebilirsiniz Hocam.Android 9 ve 10 çalışabiliyordu.miui 10.3 andorid 9
Tertemiz kurulum yaptım hala magisk zip yuklemiyor başka yapacak bir şey var mıdır acabaTemiz kurulum rom atmak gerekir gibi görünüyor
Hocam yeni kurulum olarak miui 10.3 andorid 9 mu kurdunuz.Tertemiz kurulum yaptım hala magisk zip yuklemiyor başka yapacak bir şey var mıdır acaba
Son sürüm miroom kurdum 20.3.19 sürümünü MIUI 11Hocam yeni kurulum olarak miui 10.3 andorid 9 mu kurdunuz.
Mod - [YENI] [Oreo-Android10] Dolby Digital Plus v7.2 hocam ben burdaki konudan yaptim cihaz rn7 miui 10.3Son sürüm miroom kurdum 20.3.19 sürümünü MIUI 11
Benim magiskde sorunum var zip yüklemesi yapmıyorMod - [YENI] [Oreo-Android10] Dolby Digital Plus v7.2 hocam ben burdaki konudan yaptim cihaz rn7 miui 10.3
Hocam benim magisk 20.3 bazen bende de oluyoBenim magiskde sorunum var zip yüklemesi yapmıyor
Nasıl düzeltiniz acabaHocam benim magisk 20.3 bazen bende de oluyo
Miroom kurulumu sonrası sorunun halen devam etmesine bir anlam veremiyorum.Benim magiskde sorunum var zip yüklemesi yapmıyor