Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu Stabil 11.0.7 mevcut Selinux ile de denedim ama uygulama açılmıyor. durduruldu hatası almaya devam ediyorum. sırf bu yüzden betaya geçebilirim çözemez isem cihazım mi 9T pro MarcoPasha yardımın lazım.
[QUOTE="MarcoPasha, post: 888994, member: 106705
Dolby Digital Plus Magisk 20.3 sorun çıkarıyor. Ama konudaki 2. ve 3. yöntem ile Dolby v7 sürümlerini denemiş miydiniz?
Eski Dolby'i, Dolby v7 ye güncellerken şarj sorunu ortaya çıkmıştı. Bu nedenle çok da kurcalamak istemedim. Ya da magiski kaldırip 19.3 yükleyebilirdim aslinda ama gerek duymadim. Bu D. Atmos da iş görüyor. Teşekkür ederim bir kez daha.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dolby Atmos (çevresel ses); Film, müzik ve insan sesi gibi çeşitli ses türleri için en iyi duruma getirilmiş, etrafınızı çevreleyen ses modudur. Dolby Atmos 3D ses deneyimi yaşatır. Sesleri kanal bazlı değil, obje bazlı olarak işler.
Kurulum Yapılan cihaz : Xiaomi Mi 9SE Kurulu olan rom : MiRoom 20.3.26 Magisk sürümü :Magisk 20.4
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Test edilen Cihazlar: Mi 9t pro / EU Beta 20.3.26 / Magisk 19.4 Sorunsuz kurulum ve çalışma. Test eden Sayın mevcetin Hocam'a teşekkürler. Redmi Note 7 / EU 20.1.21 Beta / Magisk 19.4Sorunsuz kurulum ve çalışma. Test eden Sayın agit77 Hocam'a teşekkürler.
Not: Dolby Atmos, Dolby Digital Plus ile uyumlu olarak bir arada çalışmaktadır.
Uyarı:Bilgi amaçlı bir paylaşımdır. Kurulumda veya sonrasında cihazınızda oluşan/oluşabilecek hasar ve sorunlardan, şahsım ya da miuiturkiye.net yöneticileri asla sorumluk kabul etmez, sorumluluk tamamen Size aittir.Denemek/denememek Sizin insiyatifinizdedir.
Merhaba,
Eu Stabil 11.0.7 mevcut Selinux ile de denedim ama uygulama açılmıyor. durduruldu hatası almaya devam ediyorum. sırf bu yüzden betaya geçebilirim çözemez isem cihazım mi 9T pro MarcoPasha yardımın lazım.
Stabil romlarda sorun çıkarabilir Hocam. Custom ve OASP romlar için port edilmiş. Yardım edebileceğimiz bir sorun olursa, elimizden geldiğince yardıma hazırız elbette, Hocam.
All in one Miui modülüyle alakalı bir durum gibi görünüyor hocam. İşin tuhaf tarafı 7 üstü gcam larda hata vermesi. 6.2 sürümlerinde bir problem yok. Ben şu an mecburen Urnyx 05 in 6.2.030 sürümünü kullanıyorum.
Korkarım ya güncel gcam kullanacağız yada dolby atmos tan feragat edeceğiz. Mi6 kullanıcıları için maalesef başka yolu yok.
All in one Miui modülüyle alakalı bir durum gibi görünüyor hocam. İşin tuhaf tarafı 7 üstü gcam larda hata vermesi. 6.2 sürümlerinde bir problem yok. Ben şu an mecburen Urnyx 05 in 6.2.030 sürümünü kullanıyorum.
Korkarım ya güncel gcam kullanacağız yada dolby atmos tan feragat edeceğiz. Mi6 kullanıcıları için maalesef başka yolu yok.
6.x Sürümlerde sorun yokken, 7.x de olması daha da ilginç hale getiriyor. Sunduğunuz çözüm için teşekkür ederim Hocam.En azından Atmos'tan mahrum kalmayacağız.