Elinize saglik hocam severek kullaniyorum.
Her hafta degisiyor hocam. Genel olarak pil ve performansindan memnunum ben. Miroom ile kiyaslayinca cok daha performansli geldi bana. Stabil kullanmama sebebimde yenilikleri daha erken kullanmak.eu beta kullanıyorsun sanırım şu anda nasıl pil ve performas olarak stabilden geçmeye değer mi ?
Rica ederim Hocam, sağolun. Geri dönüş için teşekkür ederim. Güle güle kullanmanız dileklerimle.Elinize ve emeğinize sağlık hocam Teşekkür ederim.
Mi 8
EU Beta v20.1.21
Magisk 20.4 & 7.5.1
Gayet stabil çalışıyor.
Sizinde elinize sağlık Hocam. Test ve Dolby Digital Plus ile birlikte çalıştığı bilgisi içinde, tekrar teşekkür ederim.Elinize saglik hocam severek kullaniyorum.
Bu modülleri yükleyebilmeniz için, cihazınızın BL açılması ve rootlanması gerekir. Bazı servisler, BL açmayı garanti kapsamından çıkardığını bazısı ise sorun olmadığını belirtiyor. Bu konuda, cihazınız hangi servisin garantisi altındaysa, onlardan bilgi almanız en doğrusu olacaktır.Bu işlem telefonu garanti kapsamından çıkarır mı?
Dolby Digital Plus ile birlikte etki olumlu yönde, daha iyi ve hissedilir derecede artıyor Hocam. HavocOS ile test edebildim, sorunsuz çalışıyor.Hocam sizin diğer konunuzdaki Dolby ile kurunca ekstra ne gibi getirisi var. Birde aosp romdada çalışıyor sanırım en kısa zamanda mi9t havoc da deniyecem teşekkürler
Teşekkürler hocam ufak sıkıntılardan sonra cihaz sagsalim halloldu romlara devamBu modülleri yükleyebilmeniz için, cihazınızın BL açılması ve rootlanması gerekir. Bazı servisler, BL açmayı garanti kapsamından çıkardığını bazısı ise sorun olmadığını belirtiyor. Bu konuda, cihazınız hangi servisin garantisi altındaysa, onlardan bilgi almanız en doğrusu olacaktır.
Dolby Digital Plus ile birlikte etki olumlu yönde, daha iyi ve hissedilir derecede artıyor Hocam. HavocOS ile test edebildim, sorunsuz çalışıyor.
Bu arada cihazınız hayırlı olsun şimdiden
Hocam modülleri kaldırın telefonu yeniden başlatın. Konunun ilk mesajında paylaşılan apk dosyasını (Mi 9T miroom 20.3.26 da durduruldu hatası alıyorum.yukarıda belirttiğiniz *SELinuxModeChanger'e root izni verip "permissie* işlemini nereden yapıyoruz yardımcı olabilecek var mı?