Mi max 3, mi room beta 20.3.26 son sürüm mevcut su an cihazimda. Yaklaşık 3 aydir belki daha fazla Dolby Digital Plus kullanamıyordum Mi room güncellemeleri ve Magisk guncellemelerini sürekli yaptığım icin. Bir kaç yöntem denemiştim dolby icin forumdaki konularla ve hatta viper 4 da kurmak isteyip hep başarısız olmustu uygulamalar calismakta. Çok fazla da üzerine düşmeyip bu güne kadar kullandım. Eksikliğini çok fazla hissediyordum lakin.
Bir kaç gün önce forumda ki dolby 7.2 yi sadece magiskten kurdum hiç bir modül olmaksizin ve direk calisti oncelikte o arkadasa da teşekkür ediyorum buradan. Şu an konuda belirtilen Dolby Atmos 5 ve Audio mod ile birlikte kurdum.
Mi Hybrid Pro 2 HD kulak içi, Usb audio player pro, Dolby atmos ve Dolby digital plus hepsinin birbiriyle mükemmel uyum içinde çalışması sonucuyla şu an kulaklarım, beynim ve kalbim muhteşem bir orgasm yaşamakta (su an ofisteyim ve evde Lg Hi-fi plus Usb Dac ile deneyemedim, deneyip orgasm katsayısını arttırıp unutmazsam konuya eklerim) Ekteki görsellere bakarsanız ne demek isteğimi anlayacaksınız. Tüm foruma ve konuda emeği geçen arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Severek takip ediyorum fazla aktif değilim ama bundan sonra fırsat bulabilirsem aktif olacağım umarım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.