Arkadaşlar bu magisk yükledikten sonra chrome ve gmail uygulamaları çalışmıyor nete bağlanmıyor bilgisi olan varmı acabaaa
Güncelleme :
MiUI 10 ile beraber eksik driver'lardan kaynaklı olarak "Dolby Atmos" çalışmaz oldu ve bu driver'ları; Magisk Manager'da mevcut olan modüller ile tekrardan yükleyebiliyoruz.
İşlemleri sırasıyla yapınız:
- Magisk Manager içerisinden; İndir, "Audio Modification Library" - Yükle - Yeniden Başlat
- Magisk Manager içerisinden; İndir, "Busybox For Android NDK" - Yükle - Yeniden Başlat
- Magisk Manager içerisinden; İndir, "Magisk SELinux Manager" - Yükle - Yeniden Başlat
- TWRP Recovery (Kurtarma) Menü'sünden ekte vermiş olduğum; .zip dosyasını yüklüyoruz.
(Install - "Dolby Digital Plus Oreo (Unity).zip" - Swipe to confirm Flash - Wipe cache/dalvik - Swipe to Wipe - Reboot System
@İsocan01 hocama yardımları için çok teşekkür ederim...
Hocam selinux yok magisk de axon olan Dolby indirdim kurdum twrp den ama sese etki etmediBu metodu uygulayacaksınız.
Viper4Android'i de öneririm hocam.Hocam selinux yok magisk de axon olan Dolby indirdim kurdum twrp den ama sese etki etmedi
Dolby digital plus Oreo yu deneyeceğim bakalım ne olacak
Selametle
Dolby digital plus Oreo çalıştı ama bu sefer de diğer axon Dolby devre dışı kaldı hocamViper4Android'i de öneririm hocam.
Muhtemelen ikisi çakışıyor hocam, hangisinden memnunsanız ondan devam edin Selametle...Dolby digital plus Oreo çalıştı ama bu sefer de diğer axon Dolby devre dışı kaldı hocam
Ve gayet gürültülü bir sesle çalıştı
Selametle hocam