Mod Dolby Atmos (MiUI 9 - 11 & Android 9 - 10)

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 74
  • Görüntüleme 19K

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Arkadaşlar telefonunuz root lu ise hiç uğraşmayın dolby ile. Magiskten viper4android xhifi yı kurun. Sonra ayarlamalarınızı deneme yanılma ile yapın. Sesi ciddi oranda yükseltiyor. Ayrıca Ne kasma ne de çökme sorunu var.

batubakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Dolby Atmos (Oreo)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Android 8 (Oreo) cihazınıza Dolby Atmos kurarak ses deneyiminizi artırmak ister misiniz? Bu yazım da Android 8 (Oreo) cihazınıza nasıl Dolby Atmos kuracağınızı anlatıyorum.

Dolby Atmos nedir? Diye soracak olursanız kısacası sinama salonları için geliştirilen ses sistemidir. Dolby Atmos’u; Android 8 (Oreo) cihazınıza da kurarak kullanabilirsiniz.

Lenovo A7000 gibi bazı Lenovo akıllı telefonlar da ön yüklü gelen bu uygulamayı Android 8 (Oreo) cihazınıza kurarak ses deneyiminizi artırabilir ve iyileştirebilirsiniz. Cihazınızın hoparlör ve kulaklık ses kalitesinden memnun değilseniz bu uygulama sayesinde cihazınızın ses kalitesi artacaktır. Ayrıca hoparlör sesi kısık olan herhangi bir AOSP Rom (Oreo)'u kullanıyorsanız Dolby Atmos’u kurduğunuz da ses sorununu çözebilirsiniz.

Cihazınıza Dolby Atmos kurmak için telefonunuzun Root'lu olması gerekmektedir.

Uygulama Adı; Dolby Atmos
Root; Gerektiriyor (Magisk Manager)
Kurulum;
- Magisk Manager içerisinden; İndir, "Audio Modification Library" - Yükle - Yeniden Başlat
- Magisk Manager içerisinden; İndir, "Busybox For Android NDK" - Yükle - Yeniden Başlat
- Magisk Manager içerisinden; İndir, "Magisk SELinux Manager" - Yükle - Yeniden Başlat
- TWRP Recovery (Kurtarma) Menü'sünden ekte vermiş olduğum; .zip dosyasını yüklüyoruz.
(Install - "Dolby Digital Plus Oreo (Unity).zip" - Swipe to confirm Flash - Wipe cache/dalvik - Swipe to Wipe - Reboot System

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Cihazınıza Dolby Atmos kurdunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın.
Aşağıda bulunan indirme bağlantısında Viper4Android (V4A) mevcut; dilerseniz yukarıda anlatılan kurulum işlemlerini takip ederek Viper4Andorid'i de Dolby Atmos ile beraber kullanabilirsiniz.

Her şey için teşekkürler; İsocan01

Not: Android sürümü Oreo (8.0+) olan diğer marka ve modeldeki cihazlarda da çalıştığı söyleniyor, deneyebilirsiniz.
İyi forumlar. Ben bu dolpyi kurduktan sonra ahize hoparlöründe cızırtılar olmaya başladı ve çok rahatsız edici eskiden ses daha akıcıydı şimdi hışırtılı gelmeye başladı nasıl kaldıracağım bu dolpyi veya ahize sorununu nasıl çözebilirim?

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
İyi forumlar. Ben bu dolpyi kurduktan sonra ahize hoparlöründe cızırtılar olmaya başladı ve çok rahatsız edici eskiden ses daha akıcıydı şimdi hışırtılı gelmeye başladı nasıl kaldıracağım bu dolpyi veya ahize sorununu nasıl çözebilirim?

Uygulamaları yönetten direk zorla durdur yada kaldır seçeneği
Twrp den zipi seç ve sil de yapabilirsin seçim senin
Selametle

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Dolby Atmos (Oreo)

Android 8 (Oreo) cihazınıza Dolby Atmos kurarak ses deneyiminizi artırmak ister misiniz? Bu yazım da Android 8 (Oreo) cihazınıza nasıl Dolby Atmos kuracağınızı anlatıyorum.

Dolby Atmos nedir? Diye soracak olursanız kısacası sinama salonları için geliştirilen ses sistemidir. Dolby Atmos’u; Android 8 (Oreo) cihazınıza da kurarak kullanabilirsiniz.

Lenovo A7000 gibi bazı Lenovo akıllı telefonlar da ön yüklü gelen bu uygulamayı Android 8 (Oreo) cihazınıza kurarak ses deneyiminizi artırabilir ve iyileştirebilirsiniz. Cihazınızın hoparlör ve kulaklık ses kalitesinden memnun değilseniz bu uygulama sayesinde cihazınızın ses kalitesi artacaktır. Ayrıca hoparlör sesi kısık olan herhangi bir AOSP Rom (Oreo)'u kullanıyorsanız Dolby Atmos’u kurduğunuz da ses sorununu çözebilirsiniz.

Cihazınıza Dolby Atmos kurmak için telefonunuzun Root'lu olması gerekmektedir.

Uygulama Adı; Dolby Atmos
Root; Gerektiriyor (Magisk Manager)
Kurulum;
- Magisk Manager içerisinden; İndir, "Audio Modification Library" - Yükle - Yeniden Başlat
- Magisk Manager içerisinden; İndir, "Busybox For Android NDK" - Yükle - Yeniden Başlat
- Magisk Manager içerisinden; İndir, "Magisk SELinux Manager" - Yükle - Yeniden Başlat
- TWRP Recovery (Kurtarma) Menü'sünden ekte vermiş olduğum; .zip dosyasını yüklüyoruz.
(Install - "Dolby Digital Plus Oreo (Unity).zip" - Swipe to confirm Flash - Wipe cache/dalvik - Swipe to Wipe - Reboot System

Cihazınıza Dolby Atmos kurdunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın.
Aşağıda bulunan indirme bağlantısında Viper4Android (V4A) mevcut; dilerseniz yukarıda anlatılan kurulum işlemlerini takip ederek Viper4Andorid'i de Dolby Atmos ile beraber kullanabilirsiniz.

Her şey için teşekkürler; İsocan01

Not: Android sürümü Oreo (8.0+) olan diğer marka ve modeldeki cihazlarda da çalıştığı söyleniyor, deneyebilirsiniz.
Hocam noguatta radyo dinlerken de çalışıyordu ama oreo da ne dolby nede viper radyo dinlerken çalışmıyor aosp oreo romlarda sorun yok ama

Erbain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
25
Ben yükledim ama pek beğenmedim tekrar nasıl kaldırabilirim bunu?

uioplmnbvcxz13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sawas
Cihazım
Lenovo Zuk 2
Konular
1
Bende beğenmedim

ZUK Z2131 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Paylaşım için teşekkürler. Bende dolby çalışmadı. Magisk üzerinden viper4android xhifi kurdum. Twrp üzerinden yüklediğim dolby nasıl silebilirim :/

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Gene twrp üzerinden silebilirsin hocam
Selametle

Biraz zorlama yöntemle sildim, pek doğru değil tabi ki biraz kalıntı bırakmıştır. Rica etsem twrp üzerinden yapılması gereken işlemi kısaca özetler misiniz? Öncelikle oraya baktım ama öyle bir seçenek bulamadım. Sonrası için tekrar benzer bir soru sormadan silme işlemini öğreneyim.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Biraz zorlama yöntemle sildim, pek doğru değil tabi ki biraz kalıntı bırakmıştır. Rica etsem twrp üzerinden yapılması gereken işlemi kısaca özetler misiniz? Öncelikle oraya baktım ama öyle bir seçenek bulamadım. Sonrası için tekrar benzer bir soru sormadan silme işlemini öğreneyim.
Twrp telefonumdan silineli çok oldu hatırladığım kadarıyla geri yükle seçip oradan silinebiliyor du hocam çokta emin değilim
Selametle

Üst Alt