Yardım Dokunmatik algilamiyor

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Cihazın xiaomi mi5 dokunmatik zaman zaman algılamıyor birkaç saniye sonra kendine geliyor internetten araştırdığım kadarıyla lgd panel kullanan cihazlarda bu problem görünüyormuş aynı problemi yaşayan var mi?Garantiye yollamaliyim?

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Benim cihazda arada bir dokunmatik algilamiyor 1 2 snligine sonra kendine geliyor bir günde.toplamda 6 7 defa oluyor o arkadasimizdaki durum daha vahim sizdeki sorun ne sekilde

Oyla:

canygrlp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
mi 5
Meslek
Doktor
Konular
5
bendeki durum o arkadaşın durumu ile aynı hocam Aldığıma alacagıma pişman oldum Bir daha asla bilindik marka dışına çıkmam

Oyla:

MEHMET ALTUN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0.1
Cihazım
mi5 64 GB
Konular
0
Selam arkadaşlar yukarıda dokunmatik sorunu ile ilgili videoda ki gibi aynı sıkıntıyı yaşayan varsa sonradan takılan çizilmesini önleyici ekran üzerindeki koruyucu cami (kırılmaz cam) cıkartsınlar. Benim soorunum oymuş çıkarttım çıkartalı sıkıntı yapmadı bilginize...

Oyla:

dahi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
Su an değişim yapmaları icin uğraşıyorum tekrar gonderecegim cihazı tekrar baksinlar donanımsal olduğunu anlasinlar yoksa tüketici hakem heyetine başvuracağım siz de sureci bizlerle paylasirsaniz güzel olur bir tane daha konu açtım bununla ilgili oradan da takip edebilirsiniz cepport'an aldigim mi5 sorunlu mağdur oldum baslikli

Merhaba mi5 prime aldım bende cep port dan, sizin gibi dokunmatik sorunu yaşıyorum. Delta servisin rezilliğini en iyi ben bilirim 6 aydır lg g3 cihazımı teslim edemediler icralık oldular şimdi bu telefonu da göndermek istemiyorum. Sizin sonu ne oldu cep port değişim yaptı mı?

Oyla:

MEHMET ALTUN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0.1
Cihazım
mi5 64 GB
Konular
0
Merhaba koruyucu cami çıkartın sorun onda ben Nano cam taktım esnek olan sonra düzeldi yazılımsal ya da donanımsal degil

Oyla:

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
merhaba, ben xioami ye mi5 32 ile başladım 2 ay kullandım sizin bahsettiğiniz sorun diğer cihazımda vardı panel jdi idi. yaklaşık 15 gün nce mi5 prime modelini aldım bu cihazda yok panel lg. bir önceki telefonum htc de bu gibi bir şey vardı biri tienman diğeri sharp lcd panel.durum cihazdan cihaza değişiyordu.hangi cihazın lcd paneli bozuluyorsa o kişiye göre o panel kötü idi.burada da bu gibi bir durum söz konusu zannediyorum. sizin sorununuzun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. bir nceki mi5 cihazım günde 2-3 defa kendi kendine reset atıyordu . rom u değiştirdim düzeldi . 2 gün önce bu cihazıma playstore sorunu yüzünden yeni güncel rom atarken imei silindi ve cihazın simkartı pasif duruma düştü 1-2 rom denemesinden sonra düzeldi . diğer telefonlara güncelleme gelmediğinden fazla kurcalama yapmıyoruk bu kadar sorun yaşanmıyordu diye düşünüyorum . birde geneli kapsamayan ama cihaza özel rom sorunları olabiliyor.her cihazda farklı sorun olarak ortaya çıkıyor. bence cihazınız hangi rom da stabil ise o romda kalmaya devam edin. saygılarımla

Oyla:

dahi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
Merhaba koruyucu cami çıkartın sorun onda ben Nano cam taktım esnek olan sonra düzeldi yazılımsal ya da donanımsal degil

Sizin youtube videosuna izledikten sonra tamperli cam vardı onu çıkardım o şekilde kullanıyorum, gün içinde nadir de olsa 1/2 kez denk geliyorum. XDA'da okuduğum kadarıyla CM13 veya CM14 yükleyenler bu sorunu aştığını yazmışlar. Xiaomi cihaz kullanıp da miui yazılımını kullanmamak bana tezat düşüyor o yüzden CM yüklemedim.

merhaba, ben xioami ye mi5 32 ile başladım 2 ay kullandım sizin bahsettiğiniz sorun diğer cihazımda vardı panel jdi idi. yaklaşık 15 gün nce mi5 prime modelini aldım bu cihazda yok panel lg. bir önceki telefonum htc de bu gibi bir şey vardı biri tienman diğeri sharp lcd panel.durum cihazdan cihaza değişiyordu.hangi cihazın lcd paneli bozuluyorsa o kişiye göre o panel kötü idi.burada da bu gibi bir durum söz konusu zannediyorum. sizin sorununuzun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. bir nceki mi5 cihazım günde 2-3 defa kendi kendine reset atıyordu . rom u değiştirdim düzeldi . 2 gün önce bu cihazıma playstore sorunu yüzünden yeni güncel rom atarken imei silindi ve cihazın simkartı pasif duruma düştü 1-2 rom denemesinden sonra düzeldi . diğer telefonlara güncelleme gelmediğinden fazla kurcalama yapmıyoruk bu kadar sorun yaşanmıyordu diye düşünüyorum . birde geneli kapsamayan ama cihaza özel rom sorunları olabiliyor.her cihazda farklı sorun olarak ortaya çıkıyor. bence cihazınız hangi rom da stabil ise o romda kalmaya devam edin. saygılarımla

Belki dünya genelinde %1 lik dilime denk geliyoruz ama geri bildirimlere rağmen herhangi yazılımsal veya donanımsal olduğuna dair açıklama hiç açıklama yapılmamış. Kernel voltajları ile alakalı bir durum olabilir diye tahmin ediyorum. Kalitesiz şarj aletlerini ile şarj aleti ile de şarj ederken dokunmatik işlemediğine dair de yazanlar olmuş belki voltaj değerleri ile alakalı.

Aynı anda 3 adet mi5 prime aldık. 2 ad beyaz ve 1 ad gold diğerlerinde böyle bir sıkıntı yok. Teknoloji şans işi ama biraz da firma olarak telefonların arkasında durup bu tarz geri bildirimleri kulak tıkamamak lazım.

Oyla:

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
bir önceki telefonum htc one a9 da ekran kendi kendine basma ve algılamama sorunu vardı.servise götürdüm.sonuç samsung lg sony servisiyle aynı yazılım yükle geri gönder. bu biraz hükümetin suçu.değişim cihazlarda gümrük ve imei kayıt sorunu çıkartıyorlar.bütün dünyada global garantili cihazlar sadece türkiyede garantisi yok.hükümet apple a baskı kuruyor türkiye cihazı hariç servis verme diye.samsung s8 için tüm dünyada 3 ay koşulsuz iade seçeneği sunmuşken türkiyede bu yok.yerli teşvik amacıyla ne kadar eski teknoloji varsa türkcell aracılığla qualcom 212 işlemciyi vestel venusle millete kakala.bu işlemci akıllı saatte bile kasıyor.kaan yazdır çinden al hiçbir şey yapma bizim mühendisler uğraştı yaptı diue aklımızla alay et

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Rzkzl28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Konuyu hortlattım başka bi başlıkda açmıştım ama tecrubelerimi paylaşmak istedim.Telefon aç kapa yapinca bende bir degisim olmuyor,arkadasin vidyodaki kadar kötü değil durum ama mesaj zor yaziliyor pubg artik oynanmiyor.Bu aldigimdan beri var ve gitgide arttigini gozlemledim yaklasik 1 yil oldu yani yazilimsal olsa boyle olmamali bence.Kırilmaz ekrani cikarttim yani bisey takmadan kullandim sorun yine ayni ustundeki ekranla alakali degil.Artik canimi sikmaya basladi teknosadan almistim garaniye vericegim cozumu yok gibi

Oyla:
Üst Alt