Merhaba koruyucu cami çıkartın sorun onda ben Nano cam taktım esnek olan sonra düzeldi yazılımsal ya da donanımsal degil
Sizin youtube videosuna izledikten sonra tamperli cam vardı onu çıkardım o şekilde kullanıyorum, gün içinde nadir de olsa 1/2 kez denk geliyorum. XDA'da okuduğum kadarıyla CM13 veya CM14 yükleyenler bu sorunu aştığını yazmışlar. Xiaomi cihaz kullanıp da miui yazılımını kullanmamak bana tezat düşüyor o yüzden CM yüklemedim.
merhaba, ben xioami ye mi5 32 ile başladım 2 ay kullandım sizin bahsettiğiniz sorun diğer cihazımda vardı panel jdi idi. yaklaşık 15 gün nce mi5 prime modelini aldım bu cihazda yok panel lg. bir önceki telefonum htc de bu gibi bir şey vardı biri tienman diğeri sharp lcd panel.durum cihazdan cihaza değişiyordu.hangi cihazın lcd paneli bozuluyorsa o kişiye göre o panel kötü idi.burada da bu gibi bir durum söz konusu zannediyorum. sizin sorununuzun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. bir nceki mi5 cihazım günde 2-3 defa kendi kendine reset atıyordu . rom u değiştirdim düzeldi . 2 gün önce bu cihazıma playstore sorunu yüzünden yeni güncel rom atarken imei silindi ve cihazın simkartı pasif duruma düştü 1-2 rom denemesinden sonra düzeldi . diğer telefonlara güncelleme gelmediğinden fazla kurcalama yapmıyoruk bu kadar sorun yaşanmıyordu diye düşünüyorum . birde geneli kapsamayan ama cihaza özel rom sorunları olabiliyor.her cihazda farklı sorun olarak ortaya çıkıyor. bence cihazınız hangi rom da stabil ise o romda kalmaya devam edin. saygılarımla
Belki dünya genelinde %1 lik dilime denk geliyoruz ama geri bildirimlere rağmen herhangi yazılımsal veya donanımsal olduğuna dair açıklama hiç açıklama yapılmamış. Kernel voltajları ile alakalı bir durum olabilir diye tahmin ediyorum. Kalitesiz şarj aletlerini ile şarj aleti ile de şarj ederken dokunmatik işlemediğine dair de yazanlar olmuş belki voltaj değerleri ile alakalı.
Aynı anda 3 adet mi5 prime aldık. 2 ad beyaz ve 1 ad gold diğerlerinde böyle bir sıkıntı yok. Teknoloji şans işi ama biraz da firma olarak telefonların arkasında durup bu tarz geri bildirimleri kulak tıkamamak lazım.