Onun için yapacak birşey yok build çıkartan Heavenke. biz sadece port ediyoz 6.2.26 sürümde denicem onda çalışır mı bilmiyorumYok hocam her türlü denedim ama maalesef olmuyor
Rom kurduktan sonra tekrar güç tuşu+ ses açma tuşuna aynı anda bas twrp açılır yükle de fix si yükle yükleme bitince sol altta dalwik cace yazicak tıkla ona çubuğu çek sağa işlem bitince sistemi yeniden başlta tıkla. O fix sadece çoğu yerin Türkçe olması için yapılmıştır ister flaşla ister flaşlama orası sana kalmishocam elınıze saglık bı sorum olucak ılk defa rom atıyorum gaapsı flasladıkdan sonra yenıden baslatıyoruz kuruluma gecıyor dırek recoverye gecmıyo fıxı flaslayamadım yanı fıxı flaslamaz ısem ne olur? tesekkur ederım sımdıden hayırlı geceler hayırlı cumalar tum forum uyelerıne...
Hocam Cihaz ismi İUNİ U810 olması yüzünden şu yaptığım fixsi twrp den yükleHocam ellerine sağlık.guzel olmuş.benim sorunum.youtube uygulamasında 360p kalitesinden yukarı bir seçenek yok.yani 480 720 1080p gibi bunlar gorukmuyor.ne yaptıysam olmuyor.birde kişi listem gitti.youtube uygulamasını sistemden sildim yeni durumunu yukledim gene aynı.360p yukarısı gorukmuyor.
Yok hocam messenger ses kaydı bile çözüldü o bir türlü çözülmuyorMurat hocam web.whatsapp a yok mu bir çare