Repartition yaptıysan Düzelt kısmının nasıl yapıldığını açıkçası bilmiyorum. biraz bahseder misiniz. dosya eksikse eğer md5 ile tarattım bir sorun yok gözüküyor. philz recovery kullanıyorum 6.57.9 ve cwm v6.0.5.1 . 5.8.20'de de sorun yaşamıştım. ve ben kurulum yaptıktan sonra benden 80 kuruş çekiyor. bunun da önüne geçmenin bir yolu var mı. sürekli deneyip bakiyemin soyulmuş olması canımı sıkıyor.
teşekkür ederim
Kurulum yaptıysan Repartitionu eş geç. Bakiyene gelince. İlk kurulumda Mi Mesajı kapatmanın gerekiyor. Kapatmadıysanız Mesaj Ayarlarından ve Mi Hesabınıza giriş yaparak kapatabilirsiniz. Sizden Sim Aktivasyonu istediğinde Kabul etmişsiniz.
Peki mi mesaj nedir? Miui kullanıcıları için internet üzerinden ücretsiz mesajlaşma servisidir. Kullanabilmeniz için sim aktivasyonu yapmanız istenir. Yaparsanız uluslararası mesaj ücreti kesilir.
Sitemiz sunucu nedeniyle çöktükten sonra, ben konuya tekrar eklemeyi unutmuşum. Hemen ekliyorum.
.
Bi sorum daha vardi. Twrp recovery bende hep hata veriyor,kullanmiyorum. Philz recovery kullaniyorum. Ota dan guncelleme gelince philz den kursam bi sorun olurmu? Bir de ota guncellemelerini yaparken wipe yapmak gerekiyormu?
İlla Twrp kullanmanıza gerek yok. Dosya indikten sonra MiuiTR_OTA klasörün deki zipi recevoryden "wipe /cache" yaparak yüklemenizi yeterli
Rom mükemmel.. Şarj konusunda çok iyi.. Gayet stabil.. Süper olmuş tek kelimeyle. Ellerinize sağlık
Teşekkür ederim. İyi kullanmalar..
yükledim fakat reset attım sonra boot ekranında takıldı. dahada açılmadı .
İlk mesajda "Kurulum sonrası İşlemleri" Okuyunuz..