hocam eline koluna sağlık. cidden cok hoş olmuş ota.upload olsun hemen indiricem.de manuel kurulum yapamazmiyiz acaba otayi appdan indirip ben cihaz kacinci partiyse phil den başka cwm kuramuyorum
27 gelsede kullansak.
Rom Yayınlandı Ama Offical Siteden Romu İndiremiyorum. Sürekli Gateway Hatası Alıyorum.Sunucular ÇİN 'de Olduğundan çok Sıkıntılı
Daha güncellemeyi vermedim. Nerden buldun 20mb güncelleme dosyasını??Hocam 5.8.20 kulaníyorum guncelemeye baktím 5.8.27 yazíyor 20 mb indirdim guncelemeye nasil yapacam
Aynen doğru anlamışsınBiz şimdi yeni güncellemeyi kudruktan sonra bidaha pc den güncelleme indirmemize gerek kalmıcak dimi artık tele gelcek güncellemeler yani yanlış mıyım?
Hocam gateway hatası verdiğinde adres satırının başına küçük o harfi eklemeniz yeterli. Yani bigota.d.miui.com şeklinde başlıyorsa obigota.d.miui.com şeklinde.Rom Yayınlandı Ama Offical Siteden Romu İndiremiyorum. Sürekli Gateway Hatası Alıyorum.Sunucular ÇİN 'de Olduğundan çok Sıkıntılı
Hocam gateway hatası verdiğinde adres satırının başına küçük o harfi eklemeniz yeterli. Yani bigota.d.miui.com şeklinde başlıyorsa obigota.d.miui.com şeklinde.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Dört gözle bekliyorum. Eline sağlık. Benim 2 cep telefonunda da googlenin "play oyunlar" uygulamasını açtığımda durduruldu hatası veriyor.Bir de alttaki dokunmatik tuşları bildirim ışığı yapamıyorum. Bunların bir çözümü var mı? Değilse romda sıkıntı yok.Teşekküler Hocam..Şimdi İniyor
Bu Arada "MiuiOTA_TR" Uygulamasını Gelecekte Aşağıdaki Gibi Yapmayı Planlıyorum. Miui7 ve Lollipop Statusbar (Transculet) Tarzında. Sizce Nasıl Hocam??
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.