İşlemleri bitirilip yeniden başlattıktan sonra hala sabit 120hz çalışmıyor ise önce su kodu daha sonra belirttiğiniz kodu girin sorun kalmıyorhocam son settings put system user_refresh_rate 0 bu islemi neden sonra yazacgiz? tam bilmiyorumda
Bu işlemlerden sonra garantiniz bozulacaktır o zamanGaranti servisini öğrenmek için internette araştırma yaptıktan sonraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesinde IMEI sorgulama yaptım ve " Garanti Sorgulamasında Sonuç Bulunamadı. " yazdı. Bu ne anlama geliyor acaba?
Bak hocam boylemi? yaptim ama olmadi youtube da hala 90 hzİşlemleri bitirilip yeniden başlattıktan sonra hala sabit 120hz çalışmıyor ise önce su kodu daha sonra belirttiğiniz kodu girin sorun kalmıyor
Hocam önce su yazın daha sonra settings put system user_refresh_rate 0 bu kodu yazın,ikisi birlikte değil. Orda s harfini göremiyorum eğer doğru yapıldı ve ayrı ayrı yazıldıysa. İşlemleri kontrol edinBak hocam boylemi? yaptim ama olmadi youtube da hala 90 hz
false yaziyor hocamHocam önce su yazın daha sonra settings put system user_refresh_rate 0 bu kodu yazın,ikisi birlikte değil. Orda s harfini göremiyorum eğer doğru yapıldı ve ayrı ayrı yazıldıysa. İşlemleri kontrol edin
Terminal üzerinden bu kodu yazıp çalışıp çalışmadığını kontrol edin
su
getprop ro.vendor.smart_dfps.enable
true yazıyorsa işlem yanlış yapılmış demektir,false yazması lazım.
su
getprop ro.vendor.dfps.enable
true yazıyorsa işlem yanlış yapılmış demektir,false yazması lazım.
bir de pil tasarrufunu açınca gidiyor mu tekrardediklerinizi yaptım oldu. pil tüketimi dışında başka bir eksi yönü zararı var mı?